Haberler

Atatürk kararı maçın önüne geçti! Hem Koç hem Özbek TFF'ye restini çekti

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finalinde Atatürk pankart ve tişörtlerine izin verilmemesinin ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili hiçbir pazarlığı kabul etmeyeceklerini TFF yönetimine bildirdi ve maça çıkmama kararı aldı.

Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa finali öncesi kriz çıktı. Oyuncuların Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmasına izin verilmemesi nedeniyle iki takım da mücadeleye çıkmama kararı aldı.

TFF'YE RESTİ ÇEKTİLER

Kulüp başkanları Ali Koç ve Dursun Özbek, final maçı öncesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili hiçbir pazarlığı kabul etmeyeceklerini TFF yönetimine bildirdi.

GALATASARAY OTELE GERİ DÖNDÜ

Sarı-kırmızılı kulüp, maç öncesi ısınmaya Atatürk baskılı tişörtlerle çıkacağını bildirdi. Ancak Suudi yetkililerden izin çıkmadı. Dursun Özbek, izin verilmemesi halinde maça çıkmayacaklarını bildirdi.

STADA GİTMEDİLER

Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri, görüşmenin yapıldığı otelden farklı otellerde başkanlarından gelecek son kararı bekledi ve stada gitmedi.

MAÇA ÇIKMADILAR

Tüm bu yaşananların ardından iki kulüp mücadeleyi oynamama kararı aldı. Süper Kupa'nın iptal edilmesinin ardından Galatasaray ve Fenerbahçe kafilesi Türkiye'ye doğru yola çıktı. İki kulübün geç saatlerde İstanbul'da olması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Suudi Arabistan Dursun Özbek Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

ismet sevimli:

Tff istifa!.!.!.

116
5
yanıtYanıtla
haylaz_7367:

Onda o yüz varmı ki

yanıt67
yanıt4
I Bor :

Hala kimse bilmiyor bu maç niye orda oynanacaktı

11
3
yanıtYanıtla
Deniz Fırat:

Bu adamin agzinda cikani kulaklari duymuyor sanirim. Ataturksuz 100. yil kutlamalari yapilacak diyor.

4
4
yanıtYanıtla
Muhammed AY:

İstifa tff

3
2
yanıtYanıtla
Mehmet Yılmaz:

Tüm dünya yüce ATATÜRKÜ EŞİ OLMAYAN OLARAK söylor,sudiği arapları saygı göstermiyor,bazı kişiler,bunu bilsin ATATÜRK TÜRK milletin kırmızı çizgisi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title