Haberler

    Galatasaray'ın İstediği Asamoah, 5 Ay Sonra Bedava

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın istediği Kwadwo Asamoah, kulübü Juventus'un yeni sözleşme teklifini reddetti. Ganalı futbolcu, Haziran ayında serbest kalacak.

    Juventus'un Ganalı sol beki Kwadwo Asamoah, Galatasaray'ın sol bek hedefleri arasında yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekibin uzun süredir kadrosuna katmak istediği deneyimli futbolcunun, Torino ekibinden bedelsiz ayrılması gündeme geldi.

    BONSERVİSSİZ GİDECEK

    Juve'ye yakın Tuttosport gazetesinin haberine göre futbolcu, haziran ayında sona erecek sözleşmesini yenilememe eğilimi taşıyor. Geçen Ağustos'ta Galatasaray'a transferi gerçekleşmek üzere olan ancak son anda gerçekleşmeyen futbolcu, bu kez bonservis bedelsiz gelebilecek.

    GALATASARAY, ROMA VE INTER İSTİYOR

    Galatasaray'ın dışında Asamoah ile Inter ve Roma ile bazı İngiliz kulüplerinin ilgilendiği ifade ediliyor. Öte yandan Asamoah İtalyan basınına yaptığı açıklamada "Form durumum gayet iyi. Teknik direktörümüz bazen beni farklı yerlerde kullanıyor ama ben kenar oyuncusuyum. Yine de nerede görev verilirse yaparım" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Kwadwo Asamoah Onur Dinçer Galatasaray Juventus Spor Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    -_:

    Ne Asamoahmış arkadaş!

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Musti:

    Bence iyi oyuncu türk futboluna katkı sağlar

    4
    0
    yanıtYanıtla
    UltraGS 67:

    Bu beles olsa gs gelmez o zaman demedi demeyinnn

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title