Haberler

Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı Bolu kampını tamamladı

Güncelleme:

Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı, Bolu'da 10 gün süren kamp çalışmalarını tamamladı. Milli takım, İzmir'de devam edecek olan kampa hazırlanacak.

Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı'nın Bolu kampı sona erdi.

Milli takımın, Karaçayır Mahallesi'nde bulunan Murat Canbaş Cimnastik Salonu'nda 10 gün süren kamp çalışmaları sabah antrenmanıyla tamamlandı.

Antrenmanda sporcular, Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı Başantrenörü Yılmaz Göktekin yönetiminde 2 saatlik çalışma gerçekleştirdi.

Bolu kampında Ferhat Arıcan, Adem Asil, Ahmet Önder, Mehmet Ayberk Koşak, Mert Efe Kılıçer ve Kerem Şener yer aldı.

Göktekin, AA muhabirine, Bolu kampının verimli geçtiğini belirterek, bir günlük ara sonrası İzmir'de kampa gireceklerini söyledi.

Toparlanma kampı yaptıklarını vurgulayan Göktekin, "Avrupa Şampiyonası'ndan yeni döndük. Antrenman planlamasını da o yönde yaptık. Taktik antrenmanlara biraz daha fazla zaman ayrıldı. Olimpiyatta yapılacak seriler üzerine çalışma yapıldı." diye konuştu.

Göktekin, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda sporcuların performanslarının üst seviyeye çıkarılması için analizlerin yapıldığını kaydetti.

İzmir kampının kısa süreceğini, daha sonra iki haftalık yurt dışı kampının yapılacağını aktaran Göktekin, olimpiyatlara yönelik hazırlık çalışmalarını kamplarda sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Milli Takım İzmir Bolu Spor Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title