Haberler

Arıboğan: Florya'ya Yakın Çalışacağım

Güncelleme:

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, futbol takımının sportif direktörlüğü görevini üstlenmesini değerlendirdi.

Galatasaray'da devre arasına kadar sportif direktörlük görevini üzerine alan Lütfi Arıboğan, geçiş dönemini en iyi şekilde atlatmak istediklerini söyledi.

"FLORYA'YA YAKIN ŞEKİKLDE ÇALIŞACAĞIM"

Konu hakkında Lig TV'ye konuşan Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Arıboğan, "Futbol direktörlüğü zaten bana bağlıydı. Benim futbol şubesiyle ilgilenmem anormal değil. Oraya bir futbol direktörü atanana kadar ben Florya'ya yakın şekilde çalışacağım" dedi.

"FUTBOL DİREKTÖRÜ GETİRMEK İSTİYORUZ"

Florya'da yeni bir yapılanma olduğunu ve futbol kökenli bir futbol direktörünü takımın başına getirmek istediklerini vurgulayan Lutfi Arıboğan "Galatasaray stratejilerinde planlı ilerleyen bir organizasyon. Roberto Mancini süratle takıma adapte oluyor. Bu geçiş dönemini en iyi şekilde atlatmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

DENİZLİ VE GÜNEŞ'İN ADI GEÇMİŞTİ

Bu arada Arıboğan'ın geçici olarak görevlendirilmesi ile başkan Ünal Aysal'ın kulübe getirmeye çalıştığı bir uygulama daha hayata geçmiş oldu. Aysal uzun süredir takımın başına bir sportif direktör getirmeyi istiyordu. Hatta Fatih Terim'le yollar ayrıldıktan sonra Mustafa Denizli ve Şenol Güneş isimleri anılmıştı. Ancak Mancini'nin gelişiyle birlikte bu proje gerçekleşmemişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Roberto Mancini Lütfi Arıboğan Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title