Haberler

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut açıkladı: Önceliğimiz Galatasaray

Güncelleme:

Medipol Başakşehir'den ayrılan Arda Turan için menajeri Ahmet Bulut'tan çok önemli bir açıklama geldi. Bulut, tecrübeli futbolcu için iki teklif aldıklarını ancak önceliklerinin Galatasaray olduğunu söyledi.

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, Medipol Başakşehir'den ayrılan Arda Turan'ın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu için iki teklif aldıklarını dile getiren Ahmet Bulut, öncelikleirnin Galatasaray olduğunu ifade etti.

"2 KULÜP VAR AMA ÖNCELİĞİMİZ GALATASARAY"

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Bulut, "Arda'yı isteyen 2 kulüp var ama önceliğimiz Galatasaray" dedi.

32 yaşındaki oyuncu, Başakşehir'le yollarını ayırdıktan sonra sezon sonuna kadar sözleşmesinin bulunduğu Barcelona'dan bonservisini aldı. 2011'de 12 milyon Euro kazandırdığı Galatasaray'a 9 sene sonra bedavaya dönmeye hazırlanan Arda, sarı-kırmızılı kulüpten para talep etmedi. Tecrübeli futbolcu, sembolik bir rakama parçalı formayı giymeyi kabul etti.

BOCA JUNİORS'A TRANSFER OLACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Öte yandan Arjantin basınından TyC Sport, geçtiğimiz günlerde Arda Turan'ın menajerlerinin Boca Juniors ile temasa geçtiğini iddia etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Bulut Galatasaray Arda Turan Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

Darbeli Matkap:

İTELEYİN gs ye

2
3
yanıtYanıtla
Memleketim:

Kirmizi kar yagdiginda Galatasaray''dasin Arda. Bu arada Savas Tarlasinda Ekine cevaben. Yillardir kapimizi acip misafir ettigimiz milyonlarca Suriye''liler var. Birakta biraz bugday versinler.

4
1
yanıtYanıtla
COME BACK:

Yağan karı kırmızıya boyarız yeter ki kaptanımız arda yuvasına geri gelsin

yanıt2
yanıt2
Vah vah:

Arkadaş adamdaki yoruma bak akşam akşam gülme krizine girdim Allah akıl fikir versin ne diyin adam Türkiye cumhuriyetini eleştirip gitmiş yok olmuş Mah boşmuş bitmiş tükenmiş olan Suriye yi övmüş bu kafa yapısına rağmen bu ülke ilerliyor ve gelişiyor işte bizi umutlandıranda budur

3
1
yanıtYanıtla
SAVAŞ TARLASINDA EKİN:

Bu sakallı çocuk gündem oldu. Savaşta olan bir SURİYE den BUĞDAY ALDIĞIMIZI gündemden uzak tutmaya çalışıyorlar. Savaş ortamında buğday üretebilen SURİYE den birini bulalım. Bu sakallı çocuğu yeniden Avrupa ya satsın. Savaş ortamında TARIM YAPABİLEN ler bu çocuktan da YILDIZ BİR FUTBOLCU YAPABİLİR. .

2
2
yanıtYanıtla
hokus pokus:

BALON ŞİŞİRİYORLAR UMARIM ŞANLI GALATASARAY BU HATAYA DÜŞMEZ ELİMİZDE BİTİK BİR SELÇUK VAR ZATEN TERİM TORPİLİYLE YATARAK PARA KAZANIYOR BAŞARI İÇİN GENÇ DİNAMİK VE GELECEĞE YATIRIM YAPILMALI BU TİP OYUNCULAR HEM SAHA DIŞINDA HEM SAHA İÇİNDE BİZİ YIPRATIYOR. . UMARIM MUSTAFA CENGİZ BU HATAYA DÜŞMEZ GÜVENİYORUM BAŞKANA ARDA YERİNE ALT YAPIDAN GENÇ DİNAMİK YETENEKLİ BİR OYUNCUMUZU SAHAYA SÜRÜN EN GÜZELİ BU OLUR

4
0
yanıtYanıtla
kim:

Her zaman sorunlu bir futbolcu oldun herkesi kendinden soğuttun istemiyoruz seni zorlama. Ben de iyi bir Galatasaraylıyım ama beni kimse almıyor takıma. Ayrıca senden daha iyi oynayacağıma eminim.

3
1
yanıtYanıtla
bence:

ardayı ocak bitmeden alırlar bence ardayı hangi gün alacaksanız o günün numarasını giysin 18 ile 31 arası o günü unutulmaz kılın bence

0
3
yanıtYanıtla
GALA1905:

Biri söylesin bosuna beklemesin.

2
1
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

KAPRISI GURURU Kibiri BIRAK ADANALI. . . BURAK YILMAZ ipleri Koparip GALATASARAY icin Trabzondan Geldi. . KICINI Döndün. ARDA KAPIDA (Ha verimli olur olamaz tartisilir. ) AMA GALATASArAYLILIGIDA TARTISILMAZ. . YARIN KOCA GALATASARAYA BASKANDA OLABILIRSIN. . AMA Kibirini Biraz eritmesini bil. . !

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title