Haberler

Arda Kardeşler, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası eleme turu maçını yönetecek

Güncelleme:

FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler, Cebelitarık ile Hollanda arasında oynanacak UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası eleme turu maçını yönetecek. Karşılaşmada yardımcı hakemler İbrahim Çağlar Uyarcan ve Deniz Caner Özaral olacak.

FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler, Cebelitarık ile Hollanda takımları arasında 21 Kasım Salı günü oynanacak UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu müsabakasını yönetecek.

FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu B Grubu'nda 21 Kasım Salı günü oynanacak Cebelitarık - Hollanda mücadelesinde düdük çalacak. Portekiz'in Algarve bölgesindeki Estadio Do Algarve Stadyumu'nda saat 22.45'te başlayacak karşılaşmada Kardeşler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Deniz Caner Özaral yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak. Karşılaşmada Abdülkadir Bitigen VAR, Alper Ulusoy ise AVAR olarak görev yapacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Arda Kardeşler İbrahim Çağlar Cebelitarık Hollanda Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title