Haberler

Antalyaspor ve Sivasspor Berabere Kaldı

Güncelleme:

Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel ve Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, takımlarının henüz lige hazır olmadığını belirtti. Gülel, yeni transferlerin birbirine alışamadığını ve kısa zamanda toparlanacaklarını umduklarını söyledi. Otyakmaz ise hoş bir futbol oynanmadığını ancak gelecek için umut vaat ettiklerini ifade etti.

Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel: Keyifli bir futbol izlemedik

Eraydın AYTEKİN - Hüsnü Ümit AVCI SİVAS, (DHA)- Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, Çok top kayıplarının olduğu, yeni transferlerin birbirine alışamadığı güzel havada keyifli bir futbol izlemedik. Umarım kısa zamanda toparlanırız dedi.

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Sivasspor sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından Antalyaspor Kulüp Başkanı Sabri Gülel ile Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz açıklamalarda bulundu. İki takımın da hazır olmadığını söyleyen Antalyaspor Kulüp Başkanı Sabri Gülel, İki takımda bugün henüz lige hazır bir görüntü vermedi. Çok top kayıplarının olduğu, yeni transferlerin birbirine alışamadığı güzel havada keyifli bir futbol izlemedik. Umarım kısa zamanda toparlanırız. Bugün 7 tane yeni transfer vardı. Hatta dün gelen bir oyuncumuz bugün oyuna girmek zorunda kaldı. Bir kaç hafta içerisinde biz dengemizi bulacağımızı düşünüyorum şeklinde konuştu.

MECNUN OTYAKMAZ HOŞ BİR FUTBOL OLMADI

Hoş bir futbol oynanmadığını söyleyen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, İki takımda aynı yerde kamp yaptık ve aynı anda transfer yapmaya çalıştık. Daha önce hazırlık maçı da yapmıştık. İki takımda hazır değil. Hoş bir futbol olmadı ama iki takımda gelecek için umut vaat ediyor. O yüzden neticede iyi bir karşılaşma olduğunu söyleyebilirim diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mecnun Otyakmaz Antalyaspor Sivasspor Futbol Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title