Haberler

Antalya haber... Muratpaşa'nın sultanlarına sağlık sponsoru

Güncelleme:

Antalya haberler... Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden ve 9 yeni transferle yepyeni bir takım kuran Antalya Muratpaşa Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Medical Park Antalya Hastanesi ile sponsorluk anlaması imzaladı.

Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde mücadele eden ve 9 yeni transferle yepyeni bir takım kuran Antalya Muratpaşa Belediye spor Kadın Voleybol Takımı, Medical Park Antalya Hastanesi ile sponsorluk anlaması imzaladı.

Antalya Muratpaşa Belediye spor Kadın Voleybol Takımı, Medical Park Antalya Hastanesi ile sponsorluk anlamasına imza attı. İmza törenine Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Medical Park Hastaneler Grubu Antalya Koordinatör Genel Müdürü Sebahattin Tanas, Hastane Genel Müdürü Meltem Demir, Muratpaşa Belediye spor Başkanı Özcan Yılmaz, sporcular ile çok sayıda davetli katıldı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Medical Park Hastanesi, Muratpaşa Belediye spor Kulübü'ne sağlık sponsoru oluyor. Türkiye'mizde sporun maraton koşması lazım. Amatör sporlar ve kadın sporları çok değerlidir. Kitle ruh sağlığı açısından sosyal yaşamın suçtan arınması açısından, dünyadaki barışçı rekabetin ülkemizin gereken saygın yerini alabilmesi açısından çok değerlidir. Hastanemize çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz haftada aynı grubumuz ile çevreci komşu kartımız çerçevesinde bir dayanışma sözleşmesi imzaladık. O da dünyamızda ve Türkiye'mizde özgün bir çalışma şeklidir. Hem fert hem yurt ekonomisinin bir parçası haline getiriyoruz. Dünyada da ilgi çekti" diye konuştu.

Meltem Demir: "Sağlıklı olmanın en önemli özelliklerinden bir tanesi spor yapmak"

Medicalpark Antalya Hastanesi Genel Müdürü Meltem Demir de, "Sağlıklı olmanın en önemli özelliklerinden bir tanesi spor yapmaktır. Ben de aynı zamanda hem tenis oynuyorum, hem de maraton koşuyorum. Dolayısı ile sporun içerisindeyim. Eminin güzel bir sözleşme olacak. Hayırlı olsun" dedi.

Muratpaşa Belediyespor Başkanı Özcan Yılmaz ise, "Bu güzel işbirliği için hastanemize çok teşekkür ederiz. Bizim için anlamlı bir imza töreni oldu. Sporcularımızın sağlığını emanet ettik. Kendilerinden desteklerini bekliyoruz" cümlelerine yer verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Muratpaşa voleybol Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title