Haberler

Andriy Shevchenko: Türkiye'yi Çok Seviyorum

Güncelleme:

Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko, "Türkiye'yi çok seviyorum. Beni hala hatırlıyorlar. Ben hem Türk insanına hem de Türkiye'ye saygı duyuyorum." dedi.

Antalya'da oynanan Türkiye- Ukrayna özel maçının ardından Ukrayna Milli Takımı Teknik Direktörü Andriy Shevchenko karşılaşmayı değerlendirdi. Andriy Shevchenko, "Gerçekten stadyum çok doluydu. Burada oynamak ve burada bu maça katılmak inanılmaz mutluluk vericiydi. Bugün çok olumlu şeyler kaydettik. Bir sürü oyuncu oynattık, bir sürü oyuncu değişikliği yaptık. Bilgi açısından çok önemli bilgiler elde ettik. Kesinlikle bu maçı 'kullanılmamış anlar maçı' olarak adlandırabiliriz. Hem Ukrayna hem Türkiye milli takımının maçı almak ve gol atmak için bir sürü şansı vardı ama olmadı. Maçtan ve genel olarak bizim oyuncularımızın oyunundan ve performansından memnunum" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE ÇOK DOSTUM VAR"

Kafasında nasıl bir Ukrayna takımı olduğu ve Türkiye Milli Takımından en çok hangi oyuncuyu beğendiğiyle ilgili soru üzerine Andriy Shevchenko, "Bugünkü maç çok önemliydi. Genç oyuncularımızın performansını değerlendirmek istedik. Maç güzel geçti, çünkü herkes kendini çok iyi gösterdi. Bu tabii ki de Türkiye milli takımının göstermiş olduğu mücadele sayesinde oldu. Herkes inanılmaz istekli oynadı. Hem Türkiye hem de Ukrayna'nın inanılmaz isteği vardı. Burada sadece bir oyuncudan bahsetmek istemiyorum. Türkiye'yi çok seviyorum. Türkiye'de çok dostum var. Bizi yine sıcak karşıladılar. Dostça bir ortam vardı, bunun için minnettarım. Türkiye beni hala hatırlıyor. Türkiye'ye gelmek her zaman çok güzel. Ben hem Türk insanına hem de Türkiye'ye saygı duyuyorum" diye konuştu.

"LUCESCU'YA KARŞI SAYGIM SONSUZ"

Andriy Shevchenko, Mircea Lucescu ile de şu değerlendirmeyi yaptı: "Lucescu'ya karşı saygım sonsuz hem teknik direktör hem de iyi bir insan olarak. Gerçekten çok iyi bir insan. Zamanında Shakhtar için inanılmaz katkılarda bulunmuştu. Bence Türkiye için de çok şey yapabilir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Andriy Shevchenko Ukrayna Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (3)

OĞUZHAN:

Seni nasıl unutalım ya ben senin formanla giderdim mahalle maçlarına şevşenkooo şevkoooo şevkoo şevkoo

11
1
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

futbolcu, yken çok kaliteli üst seviye bir futbolcu, ydu

11
0
yanıtYanıtla
kazım:

adamsın sheva sen efsanesin

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title