Haberler

Ancelotti, Terim Sorusundan Kaçtı

Güncelleme:

Real Madrid hocası Carlo Ancelotti, basın toplantısında ağır sözler kullandığı Fatih Terim için sorulan sorudan kaçtı, "Aramızda bir sorun yok" dedi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yarın oynanacak Galatasaray maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli teknik adam, bir gazetecinin 'Terim'in yüzüne nasıl bakacaksınız' sorusu üzerine, soruyu anlamamış gibi davranarak, "Fatih Terim ile aramda hiçbir sorun yok. O da çok iyi takımlarda çalıştı. Etik açıdan yüzyüze bakmanın bir sorun olacağını düşünmüyorum. Karşılaşınca da konuşacağız tabii ki. Aramızda bir sorun yok." dedi.

Bilindiği üzere Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, 2010 yılında yazdığı biyografisinde, Fatih Terim hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"İNSANLARIN NE YAPTIĞINI MERAK EDERDİ"

"Fatih Terim, Adriano Galliani'nin aksine çok az yemek yerdi. Sanki ona hakaret edercesine sadece et suyuna çorba ve yanında bir bardak su. Ayrıca Terim tam bir Big Brother bağımlısıydı. Genellikle Galliani'yi sofrada tek başına bırakır ve odasına koşar, televizyonun karşısına kurulurdu. Evdeki insanların ne yaptıklarını merak ederdi. Beklendiği gibi, sonra da Milan onu gönderdi. Herhangi bir riski ortadan kaldırmak için kulüple kontrat imzalar imzalamaz sağ elimi havaya kaldırıp, sol elimi kalbimin üstüne koydum ve şöyle dedim;

"Milan'ı her zaman Big Brother'ın herhangi bir yarışmacısından daha çok düşüneceğime tüm kalbimle yemin ederim!"

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Carlo Ancelotti Galatasaray Real Madrid Fatih Terim Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title