Haberler

Amasya Üniversitesi Futbol Turnuvasında İsrail'in Gazze'ye Saldırılarına Tepki

Güncelleme:

Amasya Üniversitesi Kültür ve Spor Kulübü'nün organize ettiği futbol turnuvasında, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı sporcular pankart açarak tepki gösterdi. Turnuvada, sporcular tarafından 'Gazze'de Yapılan Zulmü Kınıyoruz' yazılı pankart açıldı. Amasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kurt, İsrail'in Gazze'de katliam yaptığını, Amasya Üniversitesi olarak bu katliamı şiddetle kınadıklarını ifade etti. 15 takım ve 157 sporcu katıldığı turnuva, 2 gün daha sürecek.

Amasya Üniversitesi Kültür ve Spor Kulübü'nün organize ettiği futbol turnuvasında, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı sporcular pankart açarak tepki gösterdi.

Amasya Üniversitesi'nin Milli Hakimiyet Yerleşkesinde düzenlenen turnuvada, sporcular tarafından "Gazze'de Yapılan Zulmü Kınıyoruz" yazılı pankart açıldı.

Amasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kurt, İsrail'in Gazze'de katliam yaptığını, Amasya Üniversitesi olarak bu katliamı şiddetle kınadıklarını ifade etti.

15 takım ve 157 sporcu katıldığı turnuva, 2 gün daha sürecek.

Kaynak: AA / Spor

Murat Kurt Rektör Futbol İsrail Gazze Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title