Haberler

Altın Madalyalı Tekvandocu Nafia Kuş, Adana'da Şehir Turu Attı

Güncelleme:

Azerbaycan'da düzenlenen 2023 Dünya Tekvando Şampiyonası'nda ve Polonya'da gerçekleştirilen 3. Avrupa Oyunları'nda altın madalya kazanan milli tekvandocu Nafia Kuş, memleketi Adana'da üstü açık klasik arabayla şehir turu attı. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ve Adana Valisi Süleyman Elban, başarılı sporcuya çiçek takdim etti.

Azerbaycan'da düzenlenen 2023 Dünya Tekvando Şampiyonası'nda ve Polonya'da gerçekleştirilen 3. Avrupa Oyunları'nda altın madalya kazanan milli tekvandocu Nafia Kuş, memleketi Adana'da üstü açık klasik arabayla şehir turu attı.

Katıldığı uluslararası organizasyonlarda 2 altın madalya kazanarak önemli bir başarı elde eden Nafia, memleketi Adana'da ilgiyle karşılaştı.

Üstü açık klasik otomobile binen 28 yaşındaki sporcu, ailesi ve sporcu arkadaşlarıyla kent merkezinde şehir turuna çıktı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ve Adana Valisi Süleyman Elban, başarılı sporcuya çiçek takdim etti.

Nafia, gazetecilere yaptığı açıklamada, başarı elde etmek için 19 yıldır mücadele verdiğini söyledi.

Bu süreçte sakatlıklar ve yenilgiler yaşadığını dile getiren Nafia, hepsinin üstesinden gelmeyi bildiğini aktardı.

Bundan sonra da güzel başarılara imza atacağını belirten Nafia, "Önümüzde 2024 Paris Olimpiyatları var. Orada da ülkemi en güzel şekilde temsil edip, kariyerimin tek eksik altın madalyasını kazanmak istiyorum. Bunun için çok mücadele veriyorum. O altın madalyayı da kazanacağıma inanıyorum." diye konuştu.

Adana Valisi Süleyman Elban ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar'a teşekkür eden Nafia, şunları kaydetti:

"Harika bir karşılama vardı. Çok mutluyum. Herkese teşekkür ederim. Daha önce dünya şampiyonu olan sporculara kendi illerinde karşılama yapılıyordu. Adana sokaklarında büyümüş biri olarak bu da benim hayalimdi. Bir hayalimi daha gerçekleştirdim. Paris Olimpiyatları'ndan sonra inşallah Adana sokaklarında bu şekilde tur atmayı istiyorum."

Kaynak: AA / Spor

Süleyman Elban Mehmet Sağlam Azerbaycan Polonya Dünya Adana Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title