Haberler

Almanya'da sürpriz transfer! Türk yıldız adayı Dormund'a gidiyor

Güncelleme:

Borussia Dortmund, Köln forması giyen milli futbolcu Salih Özcan'ı transfer edecek. Dortmund'un 2023'e kadar Köln ile sözleşmesi bulunan milli oyuncu için 10 milyon euro bonservis ücreti ödeyeceği öğrenildi.

Alman ekibi Köln'de bu sezon oldukça iyi bir performans sergileyen Salih Özcan, Borussia Dortmund'un transfer radarına girdi. Dortmund'un bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması, A Milli futbolcunun transferi istemesinde büyük etken oluşturuyor. Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılan Salih Özcan'ın önümüzdeki günlerde Dortmund ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

FORMAYI KAPMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYOR

A Milli Takımın oynayacağı Uluslar Ligi maçlarında forma giymek isteyen ve bunun için çok çalışan genç oyuncunun Borussia Dortmund'da forma giymek istediği biliniyor.

SON SÖZ SALİH'İN

Köln Sportif Direktörü Keller ise yaptığı açıklamada, kulüplerin Salih için temasta olduklarını bildikleri ancak henüz kendileriyle görüşmedikleri ve son sözü milli futbolcunun söyleyeceğini belirtti.

KÖLN'DEKİ KARİYERİ İSTİKRARLI

Salih Özcan, Köln formasıyla çıktığı 34 maçta 2 gol attı. Genç orta saha, toplamda ise 5 sarı kart gördü.

Almanya'da sürpriz transfer! Türk yıldız adayı Dormund'a gidiyor

TERCİHİ A MİLLİ TAKIM

Daha önce Almanya U21 formasını giyen ve 12 maçta 1 gol atan Salih Özcan, Milli Takım tercihi olarak Türkiye'yi seçmişti. Genç yıldız adayı, İtalya karşılaşmasında ay-yıldızlı forma ile ilk maçına çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Borussia Dortmund Salih Özcan Köln Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title