Haberler

Ali Koç'tan, Uğur Dündar'ı ziyareti sırasında bordo-mavili kravat takan İmamoğlu'na zehir zemberek sözler!

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'a yaptığı ziyarette bordo-mavili kravat takan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "Umarım Fenerbahçelilerin Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez" sözleriyle yüklendi.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Yapılan konuşmaların ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç kürsüye çıkarak açıklamalarda bulundu. Ali Koç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'a yaptığı ziyarette taktığı bordo-mavili kravata tepki gösterdi.

İşte Ali Koç'un açıklamalarından satırbaşları;

"Fenerbahçe'yi dışarıdan bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Bizler bir bütün içerisinde hareket ettiğimiz zaman ne kadar güçlü olduğumuzu ve nelerle mücadele edebileceğimizi gösterdik. Devleti gözüne kestirmiş bir terör örgütüyle nasıl mücadele ettiğimizi dünya biliyor.

Biz siyaset üstüyüz ama siyasete çekiliyoruz. Ettiğim laflar bir siyasi partiye, iktidara değildi. Lafım; bulundukları konumu taşıyamayan siyasetçileredir. Biz Türkiye Cumhurbaşkanına en büyük siper olmuş camiayız. Kimse yokken sokaktaydık. Bunu sayın Cumhurbaşkanımız takdir ediyor. Devletin sorumlu kesimleri, onlar da aynı şekilde takdir ediyor. Pek çok takım taraftarı da öyle…

EKREM İMAMOĞLU'NA SERT SÖZLER

Trabzon'dan gelen bazı insanların enteresan özellikleri var, Milli Takım bizim stadımıza gelir, hocası (Şenol Güneş) bordo-mavi kravatla gelir. Şehrin belediye başkanı (Ekrem İmamoğlu) Divan Kurulu Başkanımızı ziyarete gelir, bordo-mavi kravatla. Ya kime ne anlatıyorsunuz!

Bir de utanmadan, o kitabında içende yazanları bilmiyordum, eminim sayın başkan (Uğur Dündar) da bilmiyordu… Bize ağır hakaretler ifade eden kitabı hassasiyetsizliğini yapar. Umarım Fenerbahçelilerin, Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez. Uğur Bey forma verdi, ben olsam vermezdim. Ancak niyeti kötü değildi. Ziyaretçisinin niyeti kötüydü. Korka korka Türk futbolu bugünlere geldi. Yarın bir gün benim başıma ne gelir bilmiyorum. Ama susarsam da aynada kendime bakamayacağımı biliyorum.

28 ŞAMPİYONLUK TARTIŞMASI

Biz TFF'ye her türlü belgeyi verdik. Yurt içi yurt dışı örnekler… Sanmayın ki sadece kamuoyunda bu konuyu gündeme getirdiğimizde bu işle uğraşıyoruz. Size hikayeyi tersten bile okuyabilirler o kadar çalışmışlar.

Gelin, herkesi dinleyin. Acelesi yok, yıllardır bekleyen bir konu. En sağlıklısına varalım. 428 gün oldu. Sonuna kadar haklı olduğumuz bir konuda yıllardır arayış içindeyiz. Bizim kaybedecek bir günümüz bile yok. Gelecek yıl Cumhuriyetimizin 100. yılı, aynı zamanda federasyonumuzun da… Efsanelerimizin oynadığı yılları ya kabul edeceksiniz ya da gelecek sene 100. yılımız demeyeceksiniz. Şampiyonun kupası nerede olur, müzesinde olur.

İSMAİL KARTAL SORUSUNA YANIT VERMEDİ

Takımdaki son durumu İsmail Kartal'a borçluyuz. Hoca konusuna şu anda burada girmeyeceğim. Yeri ve zamanı değil ama inanın, kolay da bir karar değil. Yabancı gelsin diyenler, iki maç sonra tersini söyler. Onun için oturup en sağlıklı kararı vereceğiz."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Ekrem İmamoğlu Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (5)

Turgay Söyler:

İstanbul'da Fenerbahçeliden çok Trabzonlu var Ali başkan yoksa İBB ye başkan olabilir miydi

40
71
yanıtYanıtla
CENGİZ HAN:

Kadikoyun bir Mahallesi bile küçük trabzondan büyük çok komiksiniz ya bu ülkede urfali konyali adanali izmirli bursali daha bir çok şehir sizden daha fazla ilk onda bile yoksunuz küçük şehir takimi sizi gülmekten öldüm

40
35
yanıtYanıtla
Hsn:

İmamoğlu ts da yöneticilik yapmış hatta fb şike yaptı bile dedi ona rağmen ziyarete gitmiş fbyi,bir yandan fb ye bir yandan ts a oynamış,hem giderim hem kravatıda takarım demiş

29
3
yanıtYanıtla
Lexa :

Bizde istiyoruz sayın başkan kupa 1900 den bu yana tüm şampiyonlukları saysınlar 7. yıldızı takalım. :D

8
4
yanıtYanıtla
BURHAN:

bu şehirde farkli bir karakter var diyen zat karakter herkese nasip olmaz

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title