Haberler

Alex: Şampiyonluk Çok Zor Oldu

Birçok Olumsuzlukla Mücadele Ettiklerini Vurgulayan Sambacı, "Bu Yüzden, Camiamız Mutlu Sonu Uzun Süre Kutlayacaktır" Diye Konuştu.

Birçok olumsuzlukla mücadele ettiklerini vurgulayan Sambacı, "Bu yüzden, camiamız mutlu sonu uzun süre kutlayacaktır" diye konuştu.

FENERBAHÇELİ Alex de Souza, "Bu yıl sadece saha içindeki rakiplerimizle uğraşmadık, aynı zamanda saha dışındaki birçok olumsuz faktörle de mücadele etmek zorunda kaldık" dedi. Brezilyalı yıldız, kendisine ait internet sitesinde yaptığı açıklamada, kariyerinin en zor şampiyonluklarından birisini yaşadığını ve çok mutlu olduğunu belirterek, "Bu şampiyonluk, hem taraftarımızca hem de kulüp yönetimimizce uzun süre kutlanacaktır" yorumunu yaptı.

Krallıkta da iddialı

Geçen sezon şampiyonluğu son maçta kaybetmelerinin de kendilerinde bu sezon için ayrı bir stres oluşturduğunu kaydeden Brezilyalı bütün bunların yanında 100. yıl baskısının işin tuzu biberi olduğunu kaydetti. Gol krallığı için de iddialı konuşan Alex, "Kalan iki haftada birkaç gol daha atarak Ümit Karan’ı geride bırakmak istiyorum" dedi. Yıldız futbolcu, ilk yarıda kaslarındaki ağrı nedeniyle rahat bir şekilde futbol oynayamadığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title