Haberler

Alanyasporlu Vagner Love: İyi ki Beşiktaş'a Gidiyorum

Güncelleme:

Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen Vagner Love, kulübünün Beşiktaş'la anlaşmasının ardından "İyi ki Beşiktaş'a gidiyorum." dedi.

Transfer komitesi başkanı Umut Güner'in yürüttüğü görüşmeler sonrası Aytemiz Alanyaspor'un gol kralı Vagner Love'ı renklerine bağlayan Beşiktaş, bu transfer için 3.2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Oyuncuyla da 1 yılı opsiyonlu, 2.5 senelik sözleşme yapılacak. Sezon başına 1 milyon 850 bin Euro garanti ücret alacak olan Love, pazarlıkların olumlu sonuçlanmasının ardından, "İyi ki Beşiktaş'a gidiyorum" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

"AMACIM KUPALARIMI ARTTIRMAK"

33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, "Kariyerimde yedi önemli kupa var. Amacım Türkiye'nin en başarılı ve en büyük kulübünde bu sayıyı daha da yükseltmek" ifadelerini kullandı. Vagner Love, Corinthians'la 1 Brezilya Ligi, CSKA Moskova ile 3 Rusya Ligi ve 1 kez UEFA Kupası, Brezilya Milli Takımı ile de 2 Copa America şampiyonluğu yaşadı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Umut Güner Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var?
500

Yorumlar (8)

Adınızı Yazın:

ya bu adam gecen yıl attığı gol sayısı belli bu yılda kaç mac kacırdı 11 golu var neyi tartısıyosunuz şuan türkiyedeki en iyi forvet özellik olarak

9
2
yanıtYanıtla
Karakartal 06:

Abubakara üç kuruşu verip opsiyonu kullanmayan çapsız başkan vagner love ,Negredo ve pektemek denen adama ne kadar veriliyor bunların toplamı ne kadar oturda alt alta yaz topla

7
2
yanıtYanıtla
EDA:

GOL KRALIMIZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

8
1
yanıtYanıtla
tommas:

alanyasporumuz sensiz hic mac kazanamadi vagner uzdun bizi. macda canli gozle izleyin. o tek basina bir takim, sevgiler sana alanyadan

3
0
yanıtYanıtla
Kansaslı:

2. Yarıda en az 15 gol atar

3
0
yanıtYanıtla
PARKİNSON:

Ne zaman gidiyo,kaç zaman geçti gelicek mi gidicekmi gitsinmi gelsinmi ucuz hiçbi işe yaramayan işe yaramaz insanların oyalaması.

2
0
yanıtYanıtla
Abdullah aydin:

Allahim sukurler olsun..love iyiki besiktasin..besiktas yonetimini tebrik ediyorum...inanilmaz faydasi olcak.allahim nazarlardan korusun.cokk iyi oldu...

0
0
yanıtYanıtla
Birisi:

Hareketli bir forvet yaşı var ama bir iki sene daha iş yapar. yalnız Beşiktaşın genel yaş ortalaması baya yüksek 70-80 den sonra yorgunluk düşüş baş gösteriyor 90 dakkaya yayarak daha verimli oynamaları gerek. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title