Haberler

Ahmet Nur Çebi canlı yayında Şenol Güneş'i ateşe attı: Tadic ve Djiku'yu istemedi

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Dusan Tadic ve Alexander Djiku'yu Şenol Güneş'in istememesi nedeniyle transfer etmediklerini belirtti.

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, Beyaz TV ekranlarında gündeme dair sorulara cevap verdi. Çebi'nin Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Tadic ve Djiku ile ilgili söyledikleri ise büyük ses getirdi.

"ÖNÜMÜZ KESİLDİ"

Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada, "Onana'yı Şenol hoca istedi. Djiku ve Tadic'i ise istemedi. 'Benim istediğim oyuncular değil' dedi. Tadic ile neredeyse sona gelmiştik. Önümüz kesildi, istenmediği için." ifadelerini kullandı.

"ABOUBAKAR'IN RAPORU VAR"

Aboubakar'ın sakatlığı ile ilgili de konuşan Çebi, "Aboubakar sakat, raporu var. Sakat oyuncuyu oynatırsanız daha büyük sıkıntılar olur. 1-2 maç oynatabilirsiniz ama sonraki süreç sıkıntıya girer. Afrika'dan bir virüsle geldi, daha sonra antrenmanda ısınırken sakatlandı. Dönecektir ama şu an sakat. Art niyeti hiçbir zaman olmamıştır. Kendisi ile yakın bir dostluğum ve ağabeyliğim var." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alexander Djiku Ahmet Nur Çebi Dusan Tadic Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Güneş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title