Haberler

Ahmet Çakar'ın "Erden Timur'un tarikat liderinin elini öperken gördüm" dediği video ortaya çıktı

Güncelleme:

Ahmet Çakar'ın Erden Timur'un tarikat toplantısına katılarak liderleri Cemalnur Sargut'un elini öptüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü. Çakar'ın bahsettiği buluşmanın görüntüleri de ortaya çıkarken, söz konusu videoda Timur ve Sargut'un yan yana durduğu görünüyor.

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, spiker Ertem Şener ile yaptığı sohbette Galatasaray yöneticisi Erden Timur'un tarikat toplantısına katılarak liderlerinin elini öptüğünü iddia etti.

"ERDEN TİMUR BİR PROJEDİR"

Çakar, "Erden Timur bir projedir. Galatasaray'ın batıya açılan kapısında şu anda ikinci adam statüsündeki Erden Timur, Cemalnur hanımefendinin tarikatında el öperken gördüm. Videosu var. Özel hayatıdır karışamam. Ama bu ülke cemaatlerden çok çekti. Son 8-10 yılda neler olduğunu herkes biliyor. Sonuçlarını görüyoruz" ifadelerini kullandı.

VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un Cemalnur Sargut'la yan yana olduğu görüntüler de ortaya çıktı. Odatv'nin yayınladığı görüntülerde Timur'un Cemalnur Sargut'la yan yana durduğu görünüyor.

CEMALNUR SARGUT KİMDİR?

Cemâlnur Sargut, 1952 yılında İstanbul'da mutasavvuf bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Gençlik yıllarında felsefeye alaka duymuş olup büyük felsefecilerin yaşamını araştırmış, bu ilmin hayat bulamayan bir ilim olduğu düşüncesine erişince Mevlânâ'ya yönelmiştir. Kimya mühendisi olup yirmi yıl kimya öğretmenliği yapmıştır.Hocası Sâmiha Ayverdi'nin tesirinde olan Cemâlnur Sargut, Kur'ân-ı Kerîm ve karşılaştırmalı Mesnevî çalışmalarına başlamış, 24 yaşında gençlerle başladığı Mesnevî çalışmalarıyla geniş çevreye hitâp etmiştir. Türk Kadınlar Kültür Derneği'nin İstanbul şubesi başkanıdır. Tasavvufun insanlığın ortak dili olabileceği inancında olup bu konuda uluslararası sempozyumlar düzenlemektedir. Cemalnur Sargut, hocası Samiha Ayverdi tarafından 1966 yılında kurulmuş olan Türk Kadınları Kültür Derneği'nin (TÜRKKAD) İstanbul Şubesi Başkanlığı görevini yürütmektedir. TÜRKKAD, Cemâlnur Sargut'un liderliğinde tasavvufun kişi ve toplumların ortak dili, ortak nefesi olabileceği inancıyla her kesimden bilim, kültür ve sanat insanını, manevi şahsiyeti ve her düzeyden dinleyiciyi bir araya getiren uluslararası sempozyumlar düzenlemektedir. Bu konferanslarda, İslâm tasavvufunun günümüz sorunlarına getirdiği çözümler ele alınmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erden Timur Ahmet Çakar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (13)

EDİZ YILMAZ:

Sanane Ahmet Çakar milletden adam başarılı die zorunamı gidio

99
56
yanıtYanıtla
Tarık Ziya:

Ne olmuş yani papazla mi çıkacaktı

78
32
yanıtYanıtla
Kaya Bey:

FETOden yeterince çekmedi ülkemiz başka tarikatlarda gelsin bize yetmiyor birkaç tanesi ülkemiz bu ve bunun gibi insanlardan daha çok çeker.

46
39
yanıtYanıtla
Serkan:

Eee sonuç bunu suçmuş gibi yansıtmak asıl suç ahmet efendi eğer erden timur suç işliyorsa devlet zaten geregini yapar sen. Ortalıgı karıştırmaktan başka ne işe yaratsın ahmet çakar

58
24
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

Ulan bende bir Tarikat kuracağım üye olanlara aylık 5000 bin TL

42
21
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Hangi islam tarikatında kadınla yabancı erkek sarılıyor öpüşüyor yahu. Dernek yada yardım kuruluşu yada aile akraba toplantısı gibi duruyor. Bu görüntüler tarikat gibi durmuyor.

42
6
yanıtYanıtla
Kaya Bey:

aile toplantısı olarak sen kendini inandırmısın galiba hangi aile camide toplanıyor. dinimizi tarikatlara vermeyin bırakın temiz kalsın inancımız ALLAH'a kalsın.

yanıt9
yanıt11
zırzop:

Kadından dini önder olmaz, olsaydı peygamber olarak kadında gelirdi, bu kadın felsefeci artik nasıl bi tarikatı varsa

41
7
yanıtYanıtla
SELELEKTÖRCÜ HAMDİ :

Kadın sırayla namahreme el öptürüyor elini öpüyor sarılıyor oh ne ala... Böyle tarikat mı olur sapkın tarikat bu İslam'ın emirlerine muhalefet edilioyrsa hemen oradan ayrılmalı.... Erden Timur başarılı bir yöneticidir ağlamayın........

31
15
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

sayın ahmet çakar şimdi sonuç ne onu anlamadım gördün ne oldu ne yapmamız lazım onu söyle sen ortalığı bulandırmadan başka hiç işin yok boş ağızlı seni.

31
13
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title