Haberler

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personeli Kübra Saltık 6 Madalya Kazandı

Güncelleme:

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli Kübra Saltık, Türkiye Görme Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda 6 farklı kategoride 6 madalya kazandı. Saltık'ın başarısı Afyonkarahisar'ı gururlandırdı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli Kübra Saltık, Türkiye Görme Engelliler Yüzme Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza atarak 6 farklı yüzme kategorisinde 6 madalya kazandı.

Görme engelli sporcu Kübra Saltık, Türkiye Görme Engelliler Şampiyonası'nda gösterdiği üstün performansla büyük takdir topladı. Farklı yüzme kategorilerinde yarışan Saltık gümüş ve bronz madalyalar kazanarak Afyonkarahisar'ı gururlandırdı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, personeli Kübra Saltık'ı bu önemli başarısı dolayısıyla gönülden tebrik ettiğini belirterek: "Görme engelli sporcu ve personelimiz Kübra Saltık'ın elde ettiği bu başarı, engellerin aşılabileceğini; azmin ve disiplinin büyük zaferlere yol açabileceğini bizlere bir kez daha göstermiş oldu" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlik Türkiye Spor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title