Haberler

Adı "Dostluk maçı" olsa da müsabaka nefes kesti! Kartal, dünya devini sahadan sildi

Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, 'Bırakmam Seni Türkiyem' kampanyası kapsamında dostluk maçında İspanyol devi Atletico Madrid ile kozlarını paylaştı. Vodafone Park'taki karşılaşma siyah-beyazlıların 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Süper Lig'in devlerinden Beşiktaş, geliri depremzedelere bağışlanacak dostluk maçında İspanyol devi Atletico Madrid ile Vodafone Park'ta karşılaştı. 120. yaşlarını kutlayan iki köklü kulübün karşılaşmasında kazanan Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlılar sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Adı 'Dostluk maçı' olsa da müsabaka nefes kesti! Kartal, dünya devini sahadan sildi

PERDEYİ GEDSON AÇTI

Beşiktaş'a karşılaşmada galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Gedson Fernandes ve 88. dakikada Kevin N'Koudou kaydetti.

Adı 'Dostluk maçı' olsa da müsabaka nefes kesti! Kartal, dünya devini sahadan sildi

ELDE EDİLEN GELİRLE OKUL YAPILACAK

Müsabakanın bilet satışından elde edecek gelir, siyah-beyazlı kulübün deprem bölgesinde yapacağı okullar için kullanılacak.

YEDEKLER SAHADAYDI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atletico Madrid karşısında resmi maçlarda fazla görev vermediği oyunculara da şans tanıdı. Kaleyi uzun süredir formasından uzak kalan Ersin Destanoğlu'na teslim eden Güneş, savunma hattını ise Valentin Rosier, Welinton Souza, Romain Saiss ve Umut Meraş'tan oluşturdu. Orta sahanın merkezini Berkay Vardar, Alexandru Maxim ve Gedson Fernandes üçlüsüyle kuran deneyimli teknik adam, hücum hattında ise Rachid Ghezzal, Jackson Muleka ve Semih Kılıçsoy'u görevlendirdi.

Adı 'Dostluk maçı' olsa da müsabaka nefes kesti! Kartal, dünya devini sahadan sildi

BAKAN KASAPOĞLU DA İZLEDİ

Depremden etkilenenlere yardım amacıyla Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmayı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da tribünden takip etti. Bakan Kasapoğlu, müsabakayı Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerle izledi.

25 BİN BİLET SATILDI

Bilet gelirleri, deprem bölgesinde okul yapımında kullanılacak dostluk maçı için siyah-beyazlı kulübün yaklaşık 25 bin bilet sattığı belirtildi. Tribünlerin yarısı boş kalırken, Beşiktaş sahaya İspanyolca "Teşekkürler Atletico Madrid" yazılı pankartla çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Vodafone Park Vodafone Beşiktaş Madrid Dünya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title