Haberler

Adana Demirspor'da Hikmet Karaman dönemi başlıyor

Güncelleme:

Adana Demirspor'da teknik direktörlüğe Hikmet Karaman getiriliyor. Görüşmelerde bulunmak için Adana'ya giden Karaman'ın kısa süre içinde resmi imzayı atması bekleniyor.

Patrick Kluivert ile yolları ayırmasının ardından hoca arayışını sürdüren Adana Demirspor, Hikmet Karaman ile masaya oturdu.

KARAMAN, ADANA'YA GİTTİ

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre, deneyimli teknik direktör Hikmet Karaman, Adana Demirspor ile görüşmek için Adana'ya gitti. Karaman'ın kısa süre içinde resmi imzayı atması bekleniyor.

KLUIVERT İLE YOLLAR 4 ARALIK'TA AYRILMIŞTI

Adana Demirspor'da ligde alınan kötü sonuçların ardından 4 Aralık 2023'te teknik direktör Patrick Kluivert ile yollar ayrılmıştı. Mavi Şimşekler'de şu anda teknik sorumlu olarak Cengiz Hoşfikirer bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Hikmet Karaman Karaman Adana Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Ercan Yalçın:

evliya çelebi getir götürünü yapar bu hocanın,adam yıllardır geziyo :)

8
2
yanıtYanıtla
Ahmet Korkmaz:

PARA VARKEN YABANCI TEKNİK DİREKTÖR PARA YOKKEN YERLİ ZİHNİYET BELLİ ...

2
3
yanıtYanıtla
Cemal Bucak:

Bir Çınarı Bir kişiye emanet ederseniz olacağı bu. Geçmiş olsun ADS.

1
0
yanıtYanıtla
Cemal Bucak:

Bir kulübü bir kişiye endexlerseniz olacağı bu. Geçmiş olsun ADS

1
0
yanıtYanıtla
Emrah Erkmen:

Adana demir sporu nasıl eritiriz isimli kampanya başladı hayırlı olsun artık ki Kerim zararına olduysa bu durum. İyi giden takımı dağıtmak nedir gahu sayın başkan neler oluyor duruma bir el atın isterseniz takım elden gitmiş halen neyi bekliyorsunuz anlamıyorum. Demir sporu kim neden istemiyor iyi gitmesini ve kimin parmağı varsa bulun bir an önce bu gidişle ligdende düşeriz gidişat böyle devam derse.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title