Haberler

Abdullah Avcı, Trabzonspor'a geri döndü

Güncelleme:

Trabzonspor'da teknik direktörlük görevine geri dönen Abdullah Avcı, yeni sezon için yüksek enerjiyle çalışacaklarını söyledi. Avcı, güzel şeyler yaşamaya devam edeceklerini belirtti.

Trabzonspor'da yeniden teknik direktörlük görevine getirilen Abdullah Avcı, "10 Kasım'da 3 sene olacak. Yeni gelmedim, geri geldim. Ekibimle beraber yüksek enerjiyle tekrar start vereceğiz. Burada güzel şeyler yaşadık, yaşamaya devam edeceğiz" dedi.

Trabzonspor'da geçen sezon ayrılan ve 7 ay sonra Ertuğrul Doğan başkanlığındaki yönetim kurulunun talebiyle yeniden masaya oturulan teknik direktör Abdullah Avcı, bordo-mavili takıma geri döndü. Nenad Bjelica ile ayrılığın resmileşmesinin ardından İstanbul'da başkan Doğan ile resmi sözleşme imzalayan Avcı, teknik ekibiyle birlikte kente geldi. Havalimanında taraftar gruplarının pankart ve çiçeklerle karşıladığı Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

"DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN DEVAM EDECEĞİZ"

Bıraktığı yerden daha iyisini yapmak için geri döndüğünü söyleyen Avcı, "Yeni gelmedim, geri geldim. 7 aylık bir süreç. Uçağa bindiğimden beri çok güzel duygular yaşıyorum. Trabzonspor ne zaman çağırıyorsa Trabzon şehri ne zaman davet ediyorsa bulunmak istiyoruz, bulunmak en temel duygu ve düşüncemiz. Özellikle Ertuğrul Doğan'a ve yönetim kuruluna bu nazik davetleri için, bana verdikleri süreç için hepsine teşekkür ediyorum. Bıraktığımız yerden daha iyisini yapabilmek için devam edeceğiz" dedi.

"GÜZEL ŞEYLER YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Gelecek hafta basın toplantısı düzenleyeceğini belirten Avcı, "Önümüzdeki hafta başında siz basın mensuplarıyla aklınıza gelebilecek her şeyi sorabileceğiniz basın toplantımızı yapıp ekibimle beraber yüksek enerjiyle tekrar start vereceğiz. Burada güzel şeyler yaşadık, yaşamaya devam edeceğiz umarım" diye konuştu.

"GÜZEL DUYGULAR YAŞADIK"

Trabzonspor taraftarlarının sevgisi ve desteğini değerlendiren Avcı, "10 Kasım'da 3 sene olacak. Hep güzel şeyler hissettirdiler, güzel duygular yaşadık. Bunların daha iyisini hep beraber samimi şekilde sizlerin de katkılarıyla taraftarımızı katkılarıyla beraber en iyisini yapmaya çalışacağız. Herkese bu samimiyetleri için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektiren Avcı, kendisini bekleyen araca taraftarların tezahüratları eşliğinde binerek tesislere hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Abdullah Avcı Trabzonspor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title