Haberler

ABD'li Sporcu Beyaz Saray'a Gitmeyeceğini Açıklayınca Tepki Yağdı: Umarım Ölürsün

ABD'li sporcu Lindsey Vonn, "Ben Trump'ı değil, Amerikan halkını temsil ediyorum. Beyaz Saray'a gitmeyeceğim." deyince sosyal medyanın hedefi oldu.

Sözleri ve uygulamalarıyla ülkesi ABD'yi ikiye bölen Başkan Donald Trump sporcuları da olumsuz etkiledi.

Dünyanın en önemli sportif figürlerinden biri olan ünlü kayakçı Lindsey Vonn, devam eden PyeongChang Kış Olimpiyatları'nda alp disiplini Super-G'de kürsünün çok uzağında kalınca, Trump taraftarlarınca adeta linç edildi.

"UMARIM SAKAT KALIRSIN"

Oyunlar öncesi "Altın madalya kazanırsam Beyaz Saray'a gitmeyeceğim. Ben Trump'ı değil, Amerikan halkını temsil ediyorum" diyen 33 aşındaki Vonn için "Öl", "Sakat kal" gibi mesajlar da atıldı.

"BEN YENİLMEDİM"

Efsane kayakçı bu yorumlara "Tacizcilerin, trollerin işi bu. Önlerindeki bilgisayarlar ve ellerindeki telefonlarla sizi yenmek istiyorlar ama ben yenilmedim. Ben yine Lindsey Vonn'um" karşılığını verdi.

limpiyat ve dünya şampiyonalarında 3'ü altın 9 madalya kazanan Vonn'un, Dünya Kupası'ndaki kürsü sayısı 135…

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Lindsey Vonn Beyaz Saray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Kayseri:

Allah seni birinci kılsın adamsın

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title