Haberler

A Milli Futbol Takımının Aday Kadrosu Belli Oldu

Güncelleme:

A Milli Takımımızın Bosna Hersek ve Rusya ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu. Kadroda Fenerbahçe'den 3, Galatasaray ve Başakşehir'den 2, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan 1 futbolcu yer aldı.

A Milli Erkek Futbol Takımı'nın Bosna Hersek ve Rusya ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde 11 Ekim'de Bosna Hersek ve 14 Ekim'de Rusya ile karşılaşacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Kadroda 3 futbolcusu çağrılan takım Fenerbahçe olurken, Galatasaray'dan 2, M. Başakşehir'den 2, Beşiktaş'tan 1 ve Trabzonspor'dan 1 futbolcu yer aldı.

Teknik Direktör Mircea Lucescu'nun belirlediği 26 kişilik kadroda şu isimler yer aldı:

KALECİLER

Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Serkan Kırıntılı(Atiker Konyaspor), Sinan Bolat (Royal Antwerp FC)

DEFANS

Mehmet Zeki Çelik (LOSC Lille), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor), Kaan Ayhan (Fortuna Duesseldorf), Mert Müldür (Rapid Wien), Serdar Aziz (Galatasaray), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Ömer Bayram (Galatasaray)

ORTA SAHA

Cengiz Ünder (Roma), Serdar Gürler (Huesca), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir), Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Celta de Vigo), Tarkan Serbest (Kasımpaşa), Berkay Özcan (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg)

FORVET

Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

A Milli Futbol Takımı Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

KSK li mesut:

İyi bari Akbaba yok. Oda sahibi paratör gibi söğüşliyecekti milli takımı...

4
4
yanıtYanıtla
mahmut tuncer:

emre akbaba ?

3
3
yanıtYanıtla
CANIM İSTANBULUM:

MİLİ TAKIMIN BAŞINDA YABANCI İSTEMİYORUM MİLİ TAKIM YA

4
1
yanıtYanıtla
Ksk li ezik mesut:

Sen ne kadar eziksin oğlum sen bir hainsin eziksin sana laf bulamıyorum seni seni destekliyen ezikler vay haline vay sende utanma falan yoktur ezik cahil

1
1
yanıtYanıtla
yunus can 29:

kaleci seçimleri yanlış.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title