Haberler

71 yaşındaki erkek sunucu, kadın futbolcunun kalçalarına zum yapılan videoyu paylaşınca ortalık karıştı

Güncelleme:

Aston Villa'nın yıldız futbolcusu Douglas Luiz, kendisi gibi futbolcu olan kız arkadaşı Alisha Lehmann'ın kalçalarına zum yapılmış bir gol sevinci videosunu 2.2 milyon takipçili hesabından paylaşan 71 yaşındaki televizyon sunucusu Milton Neves'e tepki gösterdi. Ünlü sunucuya sert ifadelerle yüklenen Luiz, "Hem yaşlısın hem de yıllardır futbolun içindesin ve kadın futboluna, özellikle de futbolcunun kendisine saygısızlık yapılan bir videoyu paylaşıyorsun. Saygı nedir öğrenememişsin" dedi.

Brezilya'da bir televizyon kanalında sunuculuk yapan 71 yaşındaki Milton Neves'in ünlü kadın futbolcu Alisha Lehmann'ın gol sevinci videosunu paylaşmasına tepki yağdı. Neves'e en sert reaksiyon ise Lehmann'ın sevgilisi Aston Villa'da top koşturan Douglas Luiz'den geldi.

SUNUCUDAN OLAY PAYLAŞIM

Milton Neves, sosyal medya hesabından Aston Villa Kadın Futbol Takımı'nın yıldız futbolcusu Alisha Lehmann'ın gol sevincinde zıplayıp arkasını döndüğü anlarda kalçalarına zum yapılan bir videoyu paylaştı. Neves ayrıca paylaşımına "İzle ve gör" notunu düştü.

71 yaşındaki erkek sunucu, kadın futbolcunun kalçalarına zum yapılmış videoyu paylaşınca ortalık karıştı

"SAYGI NEDİR ÖĞRENEMEMİŞSİN"

71 yaşındaki televizyon sunucusuna en sert tepkiyi ise sevgilisi Aston Villa'nın yıldız futbolcusu Douglas Luiz gösterdi. Luiz, Neves'in paylaşımını alıntılayarak "Hem yaşlısın hem de yıllardır futbolun içindesin. Kadın futboluna, özellikle de futbolcunun kendisine saygısızlık yapılmış bir videoyu paylaşıyorsun. O benim kız arkadaşım. Saygı nedir öğrenememişsin, bu saçmalık." dedi. Luiz'in bu tepkisi sonrası Neves, paylaşımını sildi.

71 yaşındaki erkek sunucu, kadın futbolcunun kalçalarına zum yapılmış videoyu paylaşınca ortalık karıştı

71 yaşındaki erkek sunucu, kadın futbolcunun kalçalarına zum yapılan videoyu paylaşınca ortalık karıştıAlisha Lehmann

71 yaşındaki erkek sunucu, kadın futbolcunun kalçalarına zum yapılan videoyu paylaşınca ortalık karıştıAlisha Lehmann

71 yaşındaki erkek sunucu, kadın futbolcunun kalçalarına zum yapılan videoyu paylaşınca ortalık karıştıDouglas Luiz-Alisha Lehmann

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aston Villa FC Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Kaan Korkmaz:

Kadınların futbol oynaması çok saçma.

14
11
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

Arkadaş kameralara karşı yapmış zaten. Zoom yapılınca nolacak

17
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title