Haberler

6 Milyon Dolarlık Adam

Katalan Temsilcisi, Anderson ve Nba'den Geri Dönen Navarro'yu Transfer Ettikten Sonra Milli Oyuncumuz İçin Kesenin Ağzını Açtı ve El Sıkıştı.

Katalan temsilcisi, Anderson ve NBA’den geri dönen Navarro’yu transfer ettikten sonra milli oyuncumuz için kesenin ağzını açtı ve el sıkıştı.

BARCELONA kesenin ağzını açtı, Ersan İlyasova’yı kadroda tuttu. 21 yaşındaki forvet, bu sezon yedi play-off maçında 13 sayı, 9.6 ribaund ve 29 dakika ortalamaları tutturdu. Teknik ekibin gözüne girdi. Milli oyuncumuz, 2007-2008 sezonunda play-off’ta en yüksek ribaund ortalaması tutturan oyuncu oldu.

Bu performans sonrası yönetim de, Final Four ve şampiyonluğu düşündüğü için yıllığı 3 milyon dolar olmak üzeri 2 yıllığına 6 milyon dolara Ersan İlyasova’yla anlaştı. 21 yaşındaki oyuncu da Avrupa’nın en değerli oyuncularından biri oldu. Bu arada koç Xavier Pascual’ın Ersan’ı daha verimli olduğu 4 numaralı pozisyonda oynatacağı belirtildi.

Ersan transferin iki taraf için de sevindirici olduğunu söylerken, "Alışma dönemini atlattım. Gerçek Ersan’ı bu sene herkes görecek" dedi.

Atsür Efes Pilsen’de

Katalan temsilcisi milli basketbolcumuzun yanı sıra kadrosuna Milwaukee Bucks’a giden ancak ülkesine geri dönme kararı veren Juan Carlos Navarro’yu geri alırken, CSKA’dan da Andersson’u renklerine kattı.

Öte yandan Efes Pilsen, milli oyuncu Engin Atsür ile anlaştı. Lacivert beyazlı kulüp, İtalya’nın Benetton Treviso takımında forma giyen1984 doğumlu ve 1.92 metre boyundaki oyun kurucuyu 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına renklerine bağladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title