Haberler

3Gen Holding Elazığspor, ikinci yarı hazırlıklarına başlıyor

Güncelleme:

TFF 3. Lig 2. Grubun ilk yarısını 5. sırada tamamlayan 3Gen Holding Elazığspor, ikinci yarıya sıkı bir programla girmek için hazırlıklarına yarın başlıyor. Takım, Elazığ'da 8 gün sürecek olan hazırlık döneminden sonra Antalya'da kamp yapacak.

3Gen Holding Elazığspor'da sezonun ikinci yarısı için hazırlıklar yarın başlıyor.

TFF 3. Lig 2. Grubun ilk yarısını 22 puanla 5. sırada tamamlayan ve ikinci yarıya sıkı bir programla girmeyi hedefleyen 3Gen Holding Elazığspor'da hazırlıklar yarın başlıyor. Eynesil Belediyespor maçı sonrası tatile çıkan bordo-beyazlı ekip 2. yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde toplanarak başlayacak.

Elazığ'da hazırlıklarını 8 gün sürdürmeyi planlayan Elazığspor, daha sonra 2 gün izne ayrılacak ve 2. etap hazırlıkları için Antalya'da toplanacak. Antalya'da kamp merkezi için görüşmelerini sürdüren bordo-beyazlı yönetim, Antalya kampını da 9 gün sürdürmeyi hedefliyor. Elazığspor bu süreçte kadroda düşünmediği isimlerle yollarını ayırıp, eksikliğini hissettiği mevkilere de takviyelerini yapacak. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Elazığspor Antalya Elazığ Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title