Haberler

2 gün önce istifası geri çevrilen Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek kovuldu

Güncelleme:

TFF 1. Lig'de Fatih Karagümrük'e 5-0 mağlup olan Ekol Hastanesi Balıkesirspor'da teknik direktör Yusuf Şimşek'in görevine son verildi. Maçtan önceki gün istifa eden Şimşek'in bu talebi yönetim tarafından kabul edilmemişti.

TFF 1. Lig ekiplerinden Ekol Hastanesi Balıkesirspor'da teknik direktör Yusuf Şimşek'in görevine son verildi.

Kulüp başkanı Kadir Dağlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Fatih Karagümrük karşısında 5-0 gibi ağır bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Bunun kabul edilebilir bir tarafının olmadığını belirten Dağlı, Yusuf Şimşek'in görevine son verdiğini dile getirdi.

Dağlı, başkanlık yetkisi kullanarak bu kararı kendisinin aldığını vurgulayarak, "5-0'lık farklı mağlubiyetin ardından böyle bir istifa istemek hakkımız. 35 puan almamız, ligde kalmamız böyle bir öz güven vermeyeceğini düşünerek onurlu ve gururlu bir şekilde futbol oynanması gerekiyordu ama bu ekip 3-0, 2-1 galibiyetler alırken 5-0'lık yenilgi ağır oldu. Bir gün önceki istifasında maddiyatı sorun etmişti. Kulübe geldiğinde de maddiyatla ilgisi olmadığını söylemişti. Futbol sorumlumuz 3 hafta kalması yönünde ikna etmişti kendisini. Baktığımızda 3 hafta katkısı olmadığını düşündük. Ben de başkanlık yetkimi kullanarak görevine son verdim" ifadelerini kullandı.

ŞİMŞEK: YAŞADIKLARIMIN TARİFİ YOK

Yusuf Şimşek de konuyla ilgili sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

Şimşek, 18 yıllık futbol ve 10 yıllık teknik direktörlük kariyerinde son 2 günde yaşadıklarının tarifinin olmadığını belirterek, "Kulübün önünü açmak için 1 gün önce istifa ediyorum, 'hedefe ulaşıldı' diye büyük çaba sonucunda ikna ediliyorum. Sonra başkan görevine son veriyor. Futbolculara, ekibime ve Balkes taraftarlarına teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Balıkesirspor Yusuf Şimşek Haberler

500

Yorumlar (4)

AVUKATINI GÖNDERMELİSİN..:

İSTİFA ETTİ KABUL EDİLMEDİ, HOCAYA TAZMİNAT İSTEME KAPISI AÇILDI. GÖNDER AVUKATI, GEREĞİNİ YAPSIN . . YÖNETİM DE, İSTİFAYI KABUL ETMEYİP, FİİLİ DURUMA NEDEN OLAN KİŞİNİN ALACAKLARINDAN MAHSUP ETSİN. .

2
1
yanıtYanıtla
haylass:

Balıkesirspor''un yönetimi tahminimce berbat, takım nerelerdeydi nerelere geldi 3 senede. Bence yönetim defolup gitmeli herkesten önce. . .

1
1
yanıtYanıtla
Şems:

Kovulacağınız yere gitmeyin. Küme düşecek takımlara kurtarıcı gibi koşa koşa gidiyorsunuz sonra ağlıyorsunuz. Üç ay da görev almayın dinlenin.

1
1
yanıtYanıtla
BBB:

Türkiyede kovulma ihtimali olmayan takım yokki gardaş

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title