Haberler

Türk futbolunda deprem! Kritik toplantıda 4 hakemin kalemi kırıldı

Güncelleme:

Kulüpler Birliği, Nihat Özdemir ve Serdar Tatlı'nın da katıldığı toplantıda 4 hakemin profesyonel sözleşmelerinin iptalini istedi. Sunulan listede Hüseyin Göçek, Ali Palabıyık, Özgür Yankaya ve Halis Özkahya'nın isimlerinin olduğu öğrenildi.

Kulüpler Birliği, Ahmet Ağaoğlu başkanlığında, MHK'nın yapısından ve hakemlerden memnun olmadıklarını ve TFF'ye ileteceklerini bildirmişti.

Türk futbolunda deprem! Kritik toplantıda 4 hakemin kalemi kırıldı

4 HAKEMİN İSMİ VERİLDİ

İddiaya göre Kulüpler Birliği, TFF'den 4 hakemin profesyonel sözleşmelerinin iptalini istedi.

Türk futbolunda deprem! Kritik toplantıda 4 hakemin kalemi kırıldı

TECRÜBELİ HAKEMLER

Bu isimlerin Hüseyin Göçek, Ali Palabıyık, Özgür Yankaya ve Halis Özkahya'nın olduğu ileri sürüldü.

Türk futbolunda deprem! Kritik toplantıda 4 hakemin kalemi kırıldı

TFF'DEN TAVIR

TFF dün yaptığı açıklamada; hakemlerin itibarının zedelenmemesi adına kulüplere bildirilerde sağduyu çağrısı yapmıştı.

Türk futbolunda deprem! Kritik toplantıda 4 hakemin kalemi kırıldı

ALİ ŞANSALAN HAZIRLIĞI

Fenerbahçe'nin de, geçen sezon Konya ve bu sezon Trabzon maçında problem yaşadığı Ali Palabıyık için harekete geçmesi bekleniyor. Hakem atamalarında devrim niteliğinde kararlar uygulamaya girecek.

Türk futbolunda deprem! Kritik toplantıda 4 hakemin kalemi kırıldı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (12)

Hakkı KULAÇ:

A. Şansalan neden? Adam aslanlar gibi maç yönetiyor. FB futbolcularının hakeme sözlü şiddetlerine eyvallah demedi onun için mi? Bir FB li oyuncuların itiraz şekline bak bir de diğerlerine. Öfke ile hakemin üstüne gidersen öfke ile karşılık bulursun.

77
133
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Operasyon çocuğu ali şansalan niye yok

126
56
yanıtYanıtla
İSMAİL ÇENDİK:

Lig maçlarını yabancı hakemler yönetse iyi bir uygulama olur diye düşünüyorum.....

125
22
yanıtYanıtla
Nebil Tangerli:

Neden hep hakemler suclu..futbolcularda hicmi suc yok baskan yanina topcusunu anronorunu alip mikrofonla konusma yaprmi sizce..yaparsaniz futbolcudan verim alamazsiniz futbolccuyu hakli sucsuz cikariyorsunuz ozaman topcuna hesap soramazsiniz..once fotbolcunu elestir direkt hakeme saldiriyorsunuz yaziktir..milyon dolar veryorsunuz sahada kayiplar ancak konusuesunuz ..avrupada futbolcu kulub baskanini tanimaz dogrudurusr burada beraber miting yapiyorsunuz .onun icin basari bekliyemezsiniz

83
55
yanıtYanıtla
cüneyt dönmez:

Sorun hakemlerde değil, federasyon görevden alınmalı.

128
9
yanıtYanıtla
eren eren:

Her eski hakemin oğlu yeğeni hakem olacak diye bir kuralmı var örümcek ağı gibi sarmışlar hakemlik camiasını bir an önce temizlenmeli akrabalık bağları özelliklede metin tokat ve örgütü

109
10
yanıtYanıtla
Ali Erkiş:

Neymiş demekki bir yerde bı yanlışlık var 3 sezondur feneri perişan ettiniz Ali Sansalan nerde o devam mi

42
40
yanıtYanıtla
Murat Kaya:

Avrupa kupalarında final oynadığınız zaman siz haklısınız....fakat şimdi hakemlere suç bulmaya hakkınız yok

31
46
yanıtYanıtla
Yunus Deliorman :

yetmez ama EVET

64
6
yanıtYanıtla
Mehmet Seyit Sarı:

bende bjk ya sürekli zarar vermiş hakemlerin atılmasını istitorum. şansalan , aydunus , çakır , özkahya , meler vs... 40 yıldır söylüyoruz hakemler kura ile atansın en kötü yönetimler bile bu kadar eleştirilmez sağırsultanlar duyuyotda TFF duymuyor o zaman bunda bir iş var diye şüphe yaratıyor. ikinci bir çözümde alt klasmandan hakem gelsin şaibeli hakemler alt kklasmana gitsin

60
10
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title