Haberler

SPOR TGB'den Kızıltepe 47 Sporlu gençlere malzeme desteği

Güncelleme:

SPOR TGB'den Kızıltepe 47 Sporlu gençlere malzeme desteğiMehmet Ali DİNLER / KIZILTEPE,(Mardin),(DHA) - Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Türkiye'nin dört bir yanından topladığı spor malzemeleriyle Kızıltepe 47 Sporlu gençlere destek oldu.

SPOR TGB'den Kızıltepe 47 Sporlu gençlere malzeme desteği

Mehmet Ali DİNLER / KIZILTEPE,(Mardin),(DHA) - Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Türkiye'nin dört bir yanından topladığı spor malzemeleriyle Kızıltepe 47 Sporlu gençlere destek oldu.

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Teröre ve Uyuşturucuya Karşı Mardin-Kızıltepeli Gençler Sahalara Koşuyor kampanyası tamamlandı. Yaklaşık bir aydır Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşların desteğiyle temin edilen malzemeler, Kızıltepe 47 Sporlu gençlere verildi. Düzenlenen malzeme teslim törenine TGB Başkanı Dilek Çınar ile çok sayıda davetli katıldı. Kampanyaya desteklerinden dolayı Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a teşekkür eden TGB Başkanı Dilek Çınar, üniversitelerde ve liselerde uyuşturucuya kesinlikle izin vermeyeceklerini belirtti.

KIZILTEPELİ GENÇLER EN ÖNDE YÜRÜYECEK

TGB'nin Cumhuriyetimizin 98'inci yılında Vatan, Üretim ve Gelecek için Gençlik Yürüyüşü sloganıyla Anıtkabir'e yapacağı yürüyüşe Kızıltepeli gençlerin de katılacağını kaydeden Çınar, Kızıltepeli gençlerin 29 Ekim'de Ankara'da en önde yürüyeceğini söyledi. Çınar, Biz buradayız. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Uyuşturucuya ve teröre karşı dimdik ayaktayız. Kardeşliğimiz ve birliğimiz daim olacak. Türkiye'yi aydınlık, güzel yarınlara hep beraber ulaştıracağız. Kızıltepe gençliği 29 Ekim'de Anıtkabir'e koşacak dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gençlik Birliği Kızıltepe Türkiye Çınar Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title