Haberler

Felipe Melo, cazip teklifi elinin tersiyle geri çevirdi

Güncelleme:

Palmeiras, Felipe Melo'yu kaybetmemek için 1 yıllık cazip bir teklif sundu. 38 yaşındaki Melo, Galatasaray'a söz verdiği için bu sözleşmeyi geri çevirdi. Galatasaray, Melo ile 1,5 yıllık mukavele imzalayacak.

Felipe Melo, 38 yaşında Galatasaray'a dönüyor. Brezilyalı futbolcunun menajeri, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek bir paylaşım yapmıştı. Fanatik'in haberine göre; tarafların burada Melo hakkında görüştüğü, kulübü Palmeiras'ın deneyimli oyuncuya 1 yıllık sözleşme önerdiği, ancak kendisinin bunu kabul etmediği bildirildi.

Felipe Melo, cazip teklifi elinin tersiyle geri çevirdi

Galatasaray'ın 1,5 yıllık mukaveleyle ikna ettiği, hatta Melo'nun sözleşme bitiminde kulübeye geçmesiyle ilgili fikir birliğine varıldı.

Felipe Melo, cazip teklifi elinin tersiyle geri çevirdi

38 YAŞINDA 42 RESMİ MAÇ

38 yaşındaki Melo, 2021 yılı içinde 42 resmi maçta 2828 dakika forma giydi, 13 sarı kart gördü, hiç kırmızı kartı yok. Sambacı, kaptanı olduğu Palmeiras'ta, forvet arkasından stopere kadar her yerde görev yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Felipe Melo Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Mert :

türk futbolu fatih terim gibilerin yüzüne ilerleme olmuyor.

109
131
yanıtYanıtla
Osmanlı Torunu:

Melo biraz futbola göre yaşı fazla yani tam emekli olma yaşı ama bence tecrübesi ve sağlam bir vücudu oldugu için defansif orta saha oynar 1,5 gayet iyi sözleşme bence gelsin jübilesini de burada yapsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title