Haberler

Dünyanın en zengin takımı Newcastle, Karagümrük'ün hocası Farioli'yi istiyor

Güncelleme:

Prens Muhammed bin Selman'ın satın aldığı Newcastle United'da Karagümrük'ün hocası Francesco Farioli adaylar arasında. Genç ve potansiyelli oyuncuları yıldıza dönüştürmeyi düşleyen Newcastle, proje takımını Farioli'ye emanet etmek istiyor. Gözlemcilerin Farioli raporu Newcastle'ı etkiledi.

İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ı satın alan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, teknik direktör Steve Bruce ile yolları ayırdı. Potansiyelli gençleri yıldıza dönüştürmek isteyen Newcastle United'da hoca arayışı var.

Dünyanın en zengin takımı Newcastle, Karagümrük'ün hocası Farioli'yi istiyor

FARİOLİ RADARDA

The Athletic; Newcastle United'ın hoca adaylarını değerlendirdiği haberinde Fatih Karagümrük'ün hocası Francesco Farioli'nin de listede olduğunu iddia etti.

RAPOR TUTULUYOR

Newcastle gözlemcilerinin Farioli'yi takip ettirdikleri ve İtalyan hocayla ilgili raporları olduğu yazıldı. Haberin detayında genç antrenörün pres ağırlıklı, pasa dayalı bir oyunla De Zerbi'nin oyun tarzının tamamlayıcısı olduğu vurgulandı.

DAHA 32 YAŞINDA

32 yaşındaki teknik adam, geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da yardımcı antrenördü. Fatih Karagümrük'te Mart 2020'de teknik direktörlük görevine başlayan Francesco Farioli, İstanbul temsilcisinde 20 maçta; 9 galibiyet, 7 beraberlik ile 4 mağlubiyet elde etti ve 1.70 puan ortalaması yakaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Muhammed Bin Selman Fatih Karagümrük Haberler

500

Yorumlar (1)

vedat cici :

fatih terimi bonservisiyle verelim ufak düşünme

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title