Haberler

Spor Camiasının Ünlü İsimleri S Sport2 Lansmanında Buluştu

İSTANBUL / DHAİş, spor, sanat ve medya dünyasından ünlü isimler Saran Group'un yeni spor kanalı S Sport2'nin lansman gecesinde bir araya geldi.

İSTANBUL / DHA

İş, spor, sanat ve medya dünyasından ünlü isimler Saran Group'un yeni spor kanalı S Sport2'nin lansman gecesinde bir araya geldi. Geceye katılan isimler arasında; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı ve Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş, eski milli basketbolcu Kerem Gönlüm, Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir, Milli atlet Yasmani Copello Escobar, Anadolu Efes takım kaptanı ve Milli Basketbolcu Doğuş Balbay, Fenerbahçe futbol takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, spor yorumcusu Önder Özen, eski milli kaleci Rüştü Reçber, Fox TV Çalar Saat sunucusu İsmail Küçükkaya, Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül, Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan, Fox TV Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ve Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Ertuğrul Özkök başta olmak üzere birçok ünlü isim yer aldı.

Gecede konuşan S Sport Genel Yayın Yönetmeni Emre Eren, "Saran Group olarak uzun yıllar içerik sağladığımız medyaya 2 yıl önce S Sport kanalıyla yayıncı olarak girdik. Premier Lig, Formula 1, NBA, MotoGP gibi çok güçlü içeriğin yanı sıra iyi bir ekip kurduk. Sporseverlerden büyük ilgi gördük. 2 yılda önemli bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Bu yoğun ilgi bizi ikinci kanalı kurmak için cesaretlendirdi" dedi.

S Sport2 hakkında da bilgi veren Eren, "Şimdi yeni bir bebeğimiz var: S Sport2. Bu kanalın ana gövdesini Bundesliga ve NCAA oluşturuyor. Portekiz Ligi,  MLS, ATP250, Diamond League gibi yayınlarımız da var ayrıca yeni yayın dönemine kadar yeni içerikler ekleyeceğiz. Her gelişmeyi yakından takip eden, araştıran genç bir ekip kurduk. Bunun yanı sıra İbrahim Altınsay ve Uğur Meleke gibi meslek kalitesini en yüksek çıtada tutan yorumcularla da birlikte çalışıyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş DHA Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title