Haberler

    Spor camiası 15 Temmuz için tek yürek oldu

    Güncelleme:

    Spor camiası '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla özel etkinlikler düzenlerken, çok sayıda federasyon ve kulüp başkanı mesaj yayınladı.

    Spor camiası ' 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla özel etkinlikler düzenlerken, çok sayıda federasyon ve kulüp başkanı mesaj yayınladı... Beşiktaş Futbol Takımı'nın iç saha maçlarını oynadığı Vodafone Park'a, ' 15 Temmuz Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz' yazılı pankart asıldı.

    Boks Federasyonu, bugün Ankara Kocatepe Camisi'nde mevlit okutacak. Atletizm Federasyonu, her ilden 30 sporcunun katılımıyla 81 ilde koşu organize etti. Bisiklet Federasyonu, Kastamonu ve Muğla'da yol yarışları düzenledi. Sualtı Sporları Federasyonu tarafından İstanbul Boğazı'nda anma dalışı yapılacak.

    Görme Engelliler Spor Federasyonu, on-line satranç turnuvası düzenledi. Hokey Federasyonu, hazırladığı kısa filmle ' 15 Temmuz Destanını' andı. Triatlon Federasyonu, 'Kendinle yarış, keyfi paylaş' sloganıyla duatlon yarışı yapacak.

    Naci BÜYÜKEKŞi (Gaziantep FK) · "CumhurbAŞkanıMız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bir araya gelerek alanlara inen ve darbecilerin tankına, topuna ve tüfeğine karşı kahramanca bir duruş sergileyen milletimiz, hainlerin planlarını bozmuştur."

    Tamer TAŞPINAR (Halter Federasyonu) · "15 TeMMuz hain darbe girişiminin dördüncü yıl dönümünde kaybettiklerimizin acısını hala içimizde taşırken, Türkiye'nin o gece verdiği birlik, beraberlik ve dayanışma sınavı, gelecek nesillere taşınacak en güzel hediye."

    M. Akif ÜSTÜNDAĞ (Voleybol Federasyonu) · "15 TeMMuz; mermi, tank, bombalara karşı tek vücut göğsünü siper eden milletimizin gösterdiği direnişle hainlere karşı kazandığı unutulmayacak bir zafer ve terör örgütü ile iş birlikçilerine karşı atılan tarihi tokattır."

    Murat ATALI (Eskrim Federasyonu) · "TArih sayfaları, Türk milletinin, istiklaline göz diken ve istikbalini karartmaya heveslenen bedhahlara haddini bildirdiği sayısız örnekler kaydetmiştir. 15 Temmuz 2016 tarihinde yazılanı, bu kahramanlık destanlarının en şanlılarından biridir."

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    İstanbul Boğazı Vodafone Park 15 Temmuz Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    title