Haberler

Sözleşmeli er temini ön başvuru sonuçları açıklandı! MSB sözleşmeli er sonuçları 2020

Güncelleme:

Milli Savunma Bakanlığı, merakla beklenen K.K.K. Sözleşmeli Er Temini ön başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Sonuçlar, https://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden adayların erişimine sunuldu. İşte, sözleşmeli er sınav tarihleri...

MSB, ön başvuruları alınan sözleşmeli er temini için sonuçları açıkladı. Aynı zamanda K.K.K. Sözleşmeli Er alımı faaliyetleri için de gerekli olan sınav tarihlerini bildirdi. Buna göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Temini faaliyeti 02 Haziran-03 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacak.

SÖZLEŞMELİ ER TEMİNİ SINAV TARİHİ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Temini çalışmalarının 02 Haziran-03 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacağı yer aldı.

Seçim aşaması faaliyetleri MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı MAMAK/ANKARA adresinde gerçekleşrilecek. Seçim aşamasına çağrılan adaylar gruplar halinde sınavlara çağrılacak.

Birinci grup adaylar; 02-05 Haziran 2020 tarihleri arasında sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte sınavlara girecek. Diğer adayların çağrı ilanları ileri bir tarihte yapılacak ve sınav tarihleri sorgulama sayfasında ayrıca belirtilecek.

BAŞVURUDA GEREKLİ OLAN BELGELER

Milli Savunma Bakanlığı gerçekleşecek sınavın ayrıntılarını adaylara duyurdu:

* Seçim Aşamaları;

a. Evrak Kabul

b. Fiziki Değerlendirme (boy ve kilo oranlarının kontrolü)

c. Fiziki Yeterlilik Testi

d. Mülakat

e. Hastane sevk aşamalarından oluşmaktadır.

* Adaylar Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte, e-devlet şifrelerini ve Aday Bilgi Formunu doldurarak getireceklerdir.

* Fiziki Yeterlilik Testi için tüm adayların gelirken spor kıyafeti (Eşofman, spor şortu, spor fanilası, spor ayakkabısı vb.) getirmeleri gerekmektedir.

* Adaylar Fiziki Yeterlilik Testine katılabilmek için tek hekimden (aile hekimi, kurum hekimi vb.) "Adayın spor (şınav, mekik ve koşu) yapmasında sakınca bulunmamaktadır." onaylı hekim raporunu beraberinde getirecektir.

* Adayların sınavlara gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır.

* Her türlü delici ve kesici alet, ateşli silah, büyük çanta/valiz, cep telefonu, cep telefonu için taşınabilir şarj ünitesi, harici bellek vb. eşyalar ile sınav merkezine giriş kabul edilmeyecektir.

* Adayların başvuru şartlarını taşıyıp taşımadıkları, getirecekleri belgeler üzerinden kontrol edilecektir. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri iptal edilecektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Milli Savunma Bakanlığı Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

Mehmet Yılmaz:

Tekrar alımlar ne zaman olacak deniz kara sözleşmeli er alımı

0
0
yanıtYanıtla
Adem inal:

Uzmanlık başvuruları nezaman ve nasıl yapılır...

0
0
yanıtYanıtla
Ömer erdem:

İleri bir tarih ne zaman oluyor 2 Haziran 5 temiz arasimi yoksa daha ileri bir tarihmi ?

0
0
yanıtYanıtla
Özcan:

Deniz Kuvvetleri Sözleşmeli Er Alımları Ne Zaman ?

0
0
yanıtYanıtla
Rıtvan çam:

Başvuru nezaman yapabilirim

0
0
yanıtYanıtla
Recep kılıç:

Sözleşmeli er ler nezaman eytime carılacak

0
0
yanıtYanıtla
.ibrahim ayranci:

Sözleçmeli er nezaman eyitime çagrilir

0
0
yanıtYanıtla
TDK:

SENİ EĞİTEME ALMASINLAR BİR ZAHMET İLK ÖNCE TÜRKÇE EĞİTİMİ LAZIM SANA

yanıt0
yanıt0
Murat yazmen:

2020 kara kuvvetleri sozlesmeli er ne zaman eğitim cagiraklarcaklar

0
0
yanıtYanıtla
Murat yazmen:

2020 kara kuvvetleri sozlesmeli er ne zaman eğitim cagiraklarcaklar

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title