Haberler

Son dakika haberleri... Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme:

Son dakika haberine göre Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve ODTÜ TEKNOKENT Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi (ATOM) iş birliğiyle düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri'nin kazananları belli oldu.

Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve ODTÜ TEKNOKENT Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi (ATOM) iş birliğiyle düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri'nin kazananları belli oldu.

TOGED tarafından yapılan açıklamaya göre, Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri, 2012 yılından bu yana Türkiye'de geliştirilen orijinal fikri mülkiyete sahip oyunları belirleme ve ödüllendirme amacıyla yapılıyor.

Ödül etkinliği, Kovid-19 sebebiyle "çevrimiçi" düzenlenerek Facebook ve YouTube üzerinden canlı yayınlandı.

Proud Dinosaurs'a 3 ödül

Proud Dinosaurs'un "Macrotis: A Mother's Journey" oyunu "Yılın Oyunu", "En İyi PC Oyunu" ve "En İyi Oyun Tasarımı" ödüllerinin sahibi oldu.

En İyi Mobil Oyun, VLMedia AŞ "Mech Wars: Multiplayer Robots Battle", En İyi Konsol Oyunu'nda Erik Games "Alpha Invasion" ve En İyi VR Uygulaması'nda ise Mekan Space "2020: Interactive Art Collection" ile ödül aldı.

En İyi Görsel Sanat dalında ise Stormling Studios "Transient", En İyi İşitsel Sanat alanında Clocknest Games "Olimdal", En İyi Yenilikçi Oyun kategorisinde de Siis Games "Sync: Party Hard" ile ödüle layık görüldü.

Onur Ödülü Veysi İşler'in

En İyi Anlatı ödülünün kazananı, "MONS" oyunuyla DT Games Entertainment olurken, En İyi Hypercasual Oyun Uncosoft'un "Repair My Car!" seçildi.

Gelecek Vaat Eden Geliştirici Ödülü, Xenmentia Softworks ve Catchy Games'in oldu.

Yarışmada Jüri Özel Ödülü ise "Lands of Pharaoh: Episode 1" ile Orion Asistan Hizmetleri AŞ ve "Truck & Logistics Simulator" ile Simula Games'e verildi.

TOGED Onur Ödülü'ne ise Simsoft kurucu ortağı Prof. Dr. Veysi İşler layık görüldü.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title