Haberler

Son dakika haberleri... Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme:

Son dakika haberine göre Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve ODTÜ TEKNOKENT Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi (ATOM) iş birliğiyle düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri'nin kazananları belli oldu.

Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve ODTÜ TEKNOKENT Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi (ATOM) iş birliğiyle düzenlenen Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri'nin kazananları belli oldu.

TOGED tarafından yapılan açıklamaya göre, Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri, 2012 yılından bu yana Türkiye'de geliştirilen orijinal fikri mülkiyete sahip oyunları belirleme ve ödüllendirme amacıyla yapılıyor.

Ödül etkinliği, Kovid-19 sebebiyle "çevrimiçi" düzenlenerek Facebook ve YouTube üzerinden canlı yayınlandı.

Proud Dinosaurs'a 3 ödül

Proud Dinosaurs'un "Macrotis: A Mother's Journey" oyunu "Yılın Oyunu", "En İyi PC Oyunu" ve "En İyi Oyun Tasarımı" ödüllerinin sahibi oldu.

En İyi Mobil Oyun, VLMedia AŞ "Mech Wars: Multiplayer Robots Battle", En İyi Konsol Oyunu'nda Erik Games "Alpha Invasion" ve En İyi VR Uygulaması'nda ise Mekan Space "2020: Interactive Art Collection" ile ödül aldı.

En İyi Görsel Sanat dalında ise Stormling Studios "Transient", En İyi İşitsel Sanat alanında Clocknest Games "Olimdal", En İyi Yenilikçi Oyun kategorisinde de Siis Games "Sync: Party Hard" ile ödüle layık görüldü.

Onur Ödülü Veysi İşler'in

En İyi Anlatı ödülünün kazananı, "MONS" oyunuyla DT Games Entertainment olurken, En İyi Hypercasual Oyun Uncosoft'un "Repair My Car!" seçildi.

Gelecek Vaat Eden Geliştirici Ödülü, Xenmentia Softworks ve Catchy Games'in oldu.

Yarışmada Jüri Özel Ödülü ise "Lands of Pharaoh: Episode 1" ile Orion Asistan Hizmetleri AŞ ve "Truck & Logistics Simulator" ile Simula Games'e verildi.

TOGED Onur Ödülü'ne ise Simsoft kurucu ortağı Prof. Dr. Veysi İşler layık görüldü.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title