Haberler

Polis, uygulamadan kaçmak isteyen motosikleti elleriyle durdurdu

Güncelleme:

Polis, uygulamadan kaçmak isteyen motosikleti elleriyle durdurdu Polisten kaçmak isteyen sürücünün yakalanma anı kamerada Kaçmak isteyen motosiklet sürücüsünden uyuşturucu madde çıktı İzmir'in Çiğli ilçesinde polis memuru, uygulama noktasından kaçmak isteyen bir motosikleti elleriyle durdurdu.

Polis, uygulamadan kaçmak isteyen motosikleti elleriyle durdurdu

Polisten kaçmak isteyen sürücünün yakalanma anı kamerada

Kaçmak isteyen motosiklet sürücüsünden uyuşturucu madde çıktı

İZMİR - İzmir'in Çiğli ilçesinde polis memuru, uygulama noktasından kaçmak isteyen bir motosikleti elleriyle durdurdu. O anlar MOBESE kamerası ile saniye saniye görüntülenirken gözaltına alınan motosiklet sürücüsünün üzerinden çok sayıda uyuşturucu hap çıktı.

Edinilen bilgiye göre olay dün saat 02.30 sıralarında Anadolu Caddesi ile Maltepe Caddesi kesişiminde kurulan uygulama noktasında meydana geldi. İddiaya göre trafikte hızla seyreden M.K. idaresindeki 35 KYS 29 plakalı motosikletten şüphelenen polis ekipleri, uygulama noktasında araç depolaması yaparak motosiklet sürücüsünün yavaşlamasını sağladı. Bu sırada polisin dur ihtarına uymayıp hızlanarak kaçmaya yeltenen sürücüyü bir polis memuru tutmaya çalıştı. Uygulama noktasındaki başka bir polis memuru ise motosikleti arkadan tutarak araç ve sürücüsünün kaçmasına engel oldu.

O anlar MOBESE kamerasında

Öte yandan yaşanan olay, cadde üzerinde bulunan MOBESE kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde depolama yapılan aracın arkasından kaçmaya çalışan motosiklet, polisin motosikleti yakalamak için verdiği çaba ve kaçmaya çalışan sürücünün yakalandığı anlar yer aldı.

Üzerinden çok sayıda uyuşturucu hap çıktı

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli M.K.'nin yapılan üst aramasında ise, 6.27 gram metamfetamin maddesi ile 112 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title