Haberler

Rixos'un Genel Müdürü Faruk Karaca hayatını kaybetti

Güncelleme:

Antalya'nın ünlü otellerinden Rixos Premium Tekirova'nın Genel Müdürü Faruk Karaca, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haber turizm camiasını yasa boğdu.

Rixos Premium Tekirova Otel Genel Müdürü Faruk Karaca (43) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Karaca'nın vefatı turizm sektöründe büyük üzüntü yarattı.

Kemer'e bağlı Tekirova Mahallesi'nde bulunan Rixos Premium Oteli genel müdürü Faruk Karaca (45), 1,5 ay önce grip şikayetiyle hastaneye başvurdu. Tedavisine Antalya'daki özel bir hastanede başlanan Karaca, birkaç gün önce sevk edildiği başka bir özel hastanede tüm çabalara rağmen bugün hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Faruk Karaca'nın alkol ve sigara gibi alışkanlıklarının olmadığı, düzenli spor yaptığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Faruk Karaca Tekirova Antalya Rixos 3. Sayfa Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (16)

duran tekerlek:

turizmciler alkolu su yerine kullanır.

1
76
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

Mekanı cennet olsun

14
3
yanıtYanıtla
:

Grip de enflüanza tipi korona gibi bir rahatsızlık virtük her şey olmuş olabilir Allah rahmet etsin geride kalanlarına sabırlar versin bu hastalığa profesörler doktorlar hemşireler yakalanıyor turisttik bir tesisin işletmecisi de yakalanabilir sonuçta bu hastalığı kimse istemez ama gelip sizi buldu mu yapacak bir şey kalmıyor

6
2
yanıtYanıtla
murat:

mekanı cennet olsun kendisiyle aynı otelde çaliştim ama hiç tanışmadım ama herkes onu konusurdu çünkü temizlikçi olarak girdigi otelde genel müdür olmuş

6
1
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

Aynen dostum rixsos otel genel müdürü olunca millet zannediyorki çok rahat iş belkide ne stresler altında görev yapmıştır bu insan Alllah rahmet eylesin

yanıt4
yanıt0
anlamadım ki:

haberde kişinin yaşı bir yerde 43, başka bir yerde 45 olarak verilmiş. bu durumda herhalde 44 yaşındadır??

5
2
yanıtYanıtla
Lefkeli:

Burada da aynı. Üst satırda 43 alt satırda 45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yanıt2
yanıt0
Son bükücü:

Her konuyu alkole bağlayanlar, kafirin önde gidenidir...

3
4
yanıtYanıtla
Ttttt:

Müslüm Baba ne diyor rakı içen olecekte su içen ölmeyecek mi

1
4
yanıtYanıtla
Vatandas:

Katiliyorum.. dislike yanlislikla oldu.

yanıt1
yanıt2
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title