Haberler

Son dakika haber: Konya'da anne ile kızın öldüğü trafik kazasının sanığı hakim karşısında

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre Konya'da 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı.

Konya'da 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin yaralandığı trafik kazasıyla ilgili hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı.

5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Erol A. ile müştekiler ve taraf avukatları katıldı.

Söz verilen sanık Erol A, kaza günü kamyonuyla Konya- Aksaray yönünde seyir halindeyken yolda kum fırtınasıyla karşılaştığını öne sürdü.

Kaza yerine geldiğinde fırtınanın yoğunlaştığını, görüş mesafesinin 5-6 metreye kadar düştüğünü iddia eden Erol A, "Yaklaşık 60-65 kilometre hızla seyrederken, kazada ağır yaralanan Metin Aytaç'ın otomobilinin park halinde olduğunu geç fark ettim. Yolun en sağından gidiyordum. Görüş mesafesi kısa olduğu için sol şeride çıkamadım, frene bastım. Ancak buna rağmen içinde bulunduğum kamyon müşteki Metin Aytaç'ın otomobiline arkadan çarptı. Olayda bir kusurum yoktur ama böyle bir kaza yaşandığı için çok üzgün ve pişmanım." ifadelerini kullandı.

Müşteki Ekrem Aytaç ise sanığın kendilerine taziye dileğinde dahi bulunmadığını belirterek, "En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Kaza sırasında annemle telefonla görüşüyorduk. Annem bana bir toz bulutunun ortaya çıktığını, bu nedenle arabayı sağa çekip fırtınanın geçmesini beklediklerini söyledi. Ardından kaza sesini duydum, sonrasında bir daha aileme ulaşamadım.' diye konuştu.

Ekrem Aytaç, kazada yaralanan babası Metin Aytaç'ın hala tedavi altında olduğunu, hayati risk taşıdığını dile getirdi.

Sanığın avukatı, kazada müvekkilinin bir kusurunun bulunmadığını öne sürerek, tahliyesini ve beraatini istedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

Erol A. idaresindeki 42 AAG 114 plakalı kamyon, 30 Ekim 2021'de kum fırtınası nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü Konya-Aksaray yolunun 40. kilometresinde, Metin Aytaç yönetimindeki 06 FZ 2669 plakalı otomobile arkadan çarpmış, kazada otomobilin sürücüsü Metin Aytaç ağır yaralanırken, otomobilde bulunan eşi Ayla Aytaç ile eşinin annesi Şerife Köse hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Aksaray Konya Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Mevlüt Arı:

Yalan beyanda bulunulmuştur biz defalarca taziye ziyaretinde bulunmak istedik kabul etmediler bizim hiçbir suçumuz olmamasına rağmen suçsuz yere ceza evinde yatıyor olayyeri ekibi kusuru karşı tarafa verdi hakkımızı helal etmiyoruz (suçsuz)yere yatıyor

0
0
yanıtYanıtla
Mevlüt Arı:

Hakkımızı helal etmiyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Mevlüt Arı:

Yalan beyanda bulunmulardır biz defalarca taziye ziyaretinde bulunmak istedik kabul etmediler hiçbir suçumuz yok olayyeri ekipleri de bunu tastikledi kusuru metin aytaç ana yolun ortasında durarak kazaya sebebiyet vermiştir suçsuz yere cezaevinde tutuklu adeletin kestiği parmak acımaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title