Haberler

Son Dakika: Galatasaray'a transfer olan Arda Turan'ın alacağı ücret belli oldu

Güncelleme:

Son dakika: Galatasaray, Arda Turan ile 4 milyon TL karşılığında 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Arda Turan'ın maç başı 150 bin TL alacağı iddiaları da KAP açıklamasıyla yalanlanmış oldu.

Galatasaray Kulübü, Arda Turan ile anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Yapılan açıklamaya göre, sarı kırmızılı kulüp Arda Turan ile 1+1 yıllık sözleşme imzalarken, oyuncuya ilk yıl için 4 milyon TL sabit transfer ücreti ödeyecek. Deneyimli futbolcunun Avrupa Ligi ve Süper Lig maçlarının toplamının yarısından fazlasında ilk 11'de başlaması halinde ise sözleşmesi bir sezon uzayacak ve bu sezon için de Arda Turan'a 5 milyon TL sabit transfer ücreti ödenecek.

Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde:

"Profesyonel Futbolcu Arda Turan ile 2020-2021 sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşma gereği Şirketimiz futbolcuya net 4.000.000 TL tutarında sabit transfer ücreti ödeyecektir.

Buna ek olarak, 2020-2021 sezonu içerisinde futbolcu, A Takım'ın UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Süper Lig müsabakalarının toplamının yarısından fazlasında ilk 11'de başlaması halinde, futbolcunun sözleşmesi bir sezon için uzayacaktır. Bu durumda futbolcuya 2021-2022 sezonu için net 5.000.000 TL sabit transfer ücreti ödenecektir."

MAÇ BAŞI 150 BİN TL ALACAĞI İDDİA EDİLİYORDU

Öte yandan, 9 yıl sonra Galatasaray'a geri dönen Arda Turan'ın maç başı 150 bin TL alacağı iddia ediliyordu. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama ile söz konusu iddialar da yalanlanmış oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Arda Turan Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (71)

Mg:

Gercekten bu futbol haberlerinden bakmaya başladım. Virus dünyayı kirmis . Insanlar ac ve sefaletle pençeleşiyor. Bunlarda hala kulüpler nasıl kurtarılacak, kim ne kadar alacak derdinde.

19
2
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Vizyonunuz arda olmuşsa bir yil daha gitti bosuna

18
2
yanıtYanıtla
Cuneyt cakir:

Neden kulupler borc bataginda anlasildi...pili bitmis adama 4 milyon guzelmis

17
3
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

BANA 200. 000 TL VERİN ARDA DAN DAHA GÜZEL GÜLERİM :)

19
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

1 tl etmez

13
6
yanıtYanıtla
Adım:

Benim için ga bitmiştir Arda varsa ben yokum

13
5
yanıtYanıtla
...:

Az para diyenler var hey allahım, gece gündüz çalışan doktoru 15 20 bin alıyor diye kıyameti koparırlar ,polisi öğretmeni 5 10 bin alıyor diye kıyameti koparanlar gelmiş burda 4 milyona az diyor.

13
3
yanıtYanıtla
Turkiyeli:

Bende asgari ücret alacak zannettim.ulan bi ısınamadım şu adama

11
4
yanıtYanıtla
CANIM MEMLEKETİM:

YAZIK HEPİMİZE BÖYLE BİR DÜNYADA MİLYON KAZANAN Bİ KATKISI OLMAYAN İNSANLARIN KRİTİĞİNİ YAPIYORUZ . BİZE MÜSTEHAK . DEĞER VERMYEİN İZLEMEYİN AMA AVAM NASIL YÖNETİLİR Kİ , BU CAHİLLER NASIL YÖNLENİDİRLEBİLR Kİ

13
2
yanıtYanıtla
osman han:

o kadar genç yetenek varken bu mu yapılır. Artık GS li değilim.

6
9
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title