Haberler

Sokak ortasında dilenen eski NBA oyuncusu Delonte West'in tedavisini Mark Cuban üstlendi

Güncelleme:

Geçtiğimiz ocak ayında sokak ortasında dövülüp gözaltına alınan ve geçen hafta da sokak ortasında dilenirken kameralara yansıyan eski NBA oyuncusu Delonte West'in tedavisini, eski patronu olan Dallas Mavericks'in sahibi Mark Cuban üstlendi.

NBA takımlarından Dallas Mavericks'in sahibi Mark Cuban'ın, evsiz kalan eski NBA oyuncusu Delonte West'i Dallas'taki bir benzin istasyonundan aldığı ve hayatını düzene sokmasına yardımcı olmaya çalıştığı açıklandı.

West'e yakın kaynakların TMZ'ye yaptığı açıklamada, ailesinin ve arkadaşlarının West'i bir uyuşturucu rehabilitasyon tesisine götürmeye çalıştığı ve Cuban'ın da tedavisinin bedelini karşılamayı teklif ettiği belirtildi.

Cuban, son yıllarda NBA kariyeri boyunca bipolar bozukluk tanısı olan West'e yardım etmeye çalışan, NBA'de yer alan birkaç kişiden biri. Cuban, geçtiğimiz hafta West'in Dallas'taki bir kavşak noktasında dilencilik yaparken görüldüğü fotoğrafların ardından, bu çabalarını tekrarlamış oldu.

Sokak ortasında dilenen eski NBA oyuncusu Delonte West'in tedavisini Mark Cuban üstlendi

ÜNİVERSİTEDEN ARKADAŞI NELSON YİNE DESTEK SÖZÜ VERDİ

West'in dilenirken ortaya çıkan fotoğrafının ardından NBA, Doc Rivers, Jameer Nelson ve The Players Association (Oyuncular Birliği), yardıma hazır olduklarını duyurmuşlardı. Jameer Nelson, West'in Ocak ayında ortaya çıkan ve bir kişi tarafından dövülüp ardından polis tarafından gözaltına alındığı videonun ardından da eski basketbolcunun tıbbi destek alması gerektiğini ve her durumda West'e destek vereceğini söylemişti.

O videoda West'in önce bir yabancı tarafında yol ortasında dövüldüğü, ardından da elleri arkadan kelepçeli şekilde kendisini kameraya çeken kişiye cevap verdiği görülmüştü.

Sokak ortasında dilenen eski NBA oyuncusu Delonte West'in tedavisini Mark Cuban üstlendi

37 yaşındaki West, dört takımda forma giydiği sekiz NBA sezonu boyunca maç başına 9.7 sayı ve 3.6 asist ortalamaları yakalamış ve en son 2011-12 sezonunda Mavericks forması giymişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dallas Mavericks Nelson Dallas Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (11)

İVAN DİVANDAKOR:

bırakın adam dilensin. kime ne zararı var. böyle müptezellere yardım ederseniz, uyuşturucuya özendirmiş olursunuz. sonunu göremeyen müptezeller nasılsa birileri yardım eder diye işin suyunu çıkarırlar. bırakın takılsın adam hayatını yaşasın.

18
42
yanıtYanıtla
Akçaabatlıselçuk:

İNsanları kontrollü ve kontrolsüz yanlışlardan , engelleyebilmek , yardım edebilmek KALİTEDİR . Böyle adamlar lazım fazlaca

6
8
yanıtYanıtla
.....:

Oynasın bir reklamda kurtulur dinlenmekten!

5
3
yanıtYanıtla
Gercekler:

Adamda bipolar bozukluk var benim hastalığımın aynısı düzgün tedavi edildiğine iyi bir hayat mümkün bilmeden ileri geri konuşmasın insanların bilen bilir ne illet bir ruh hastalığı diye

4
2
yanıtYanıtla
Burhan:

Gencken cekmis koksu, simdi ceker cezasini.

yanıt1
yanıt0
BURHAN:

Bulasikcidan Milyonerlige Tabiri Göklere sigdiramadigimiz AMERIKA''nin böyle taraflarini maalesef Medya Karizma bozulmasin diye göstermiyorlar. Ne demis ATALARIMIZ'' Neydim degil ne olacagim''demek lazimmis.

2
3
yanıtYanıtla
DIZO:

İşte fakir bir hayattan gelip bir anda milyon dolarlık olunca heleki bir de böyle bir mental rahatsızlığın varsa kaybolup gidiyorsun. Yardımcı olunup, topluma kazandırılsa, ardından antrenör veya oyuncu koçluğu yapsa hayatı düzene girecektir.

4
1
yanıtYanıtla
Zzzz:

Bizim çomarlar: Amerika bitmiş NBA oyuncuları bile evsiz ????????

2
0
yanıtYanıtla
Burhan:

OLMAZZZZZ OLAMAAAAZZZZZAMERIKA''nin KARIZMASINI CIZECEKYAPMA YAHUUUUUU

0
2
yanıtYanıtla
Hayat tokadı:

Kimileri açlıktan ölürken 2 basket attı diye zamanında adama milyondolarlar vereceğinize paraya nasıl tutması gerikir onu öğretseydiniz dilenmek yerine çalışmayı tecih etsin

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title