Haberler

TTK KURA CANLI İZLE! Youtube ile 2023 TTK kurası canlı yayını! Zonguldak TTK çekilişi canlı takip

TTK kura canlı izle! 2023 TTK kurası canlı yayını başladı. 2 bin kişinin işe alınacağı TTK çekilişi için heyecan dorukta. Zonguldak, Bartın ve Karabük'te işe alınacak 2 bin kişinin belirleneceği çekilişlerde ilk sıra Zonguldak'ın. Türkiye Taşkömürü Kurumu'na alınacak işçiler için üç farklı çekiliş düzenlenecek. Sonuçlara göre 2 bin yeraltı pano-ayak üretim işçisi istihdam edilecek. İşte, TTK kura canlı yayın izleme ekranı!

TTK işçi alımı Zonguldak kura çekilişi izle! TTK kura canlı yayın izleme ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu'na 2 bin pano ayak üretim işçisi alınacak. İstihdam edilecek kişiler çekilişle belirlenecek. Peki, 2023 TTK kura canlı yayın nasıl izlenir?

TTK KURA CANLI YAYIN İZLE!

Aşağıdaki ekrandan Türkiye Taşkömürü Kurumu kura çekilişini canlı izleyebilir ve çekilişte isminizin çıkıp çıkmadığını sorgulayabilirsiniz.

TTK ÇEKİLİŞ KURA TAKVİMİ

Zonguldak TTK kura çekilişi 13 Ekim 2023 tarihinde saat 14:00'te kamuoyuna ve basına açık olarak Zonguldak Site (Bahçelievler) Spor salonunda Zonguldak 1. Noteri tarafından yapılacak.

TTK Bartın kura çekilişi 20 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'te kamuoyuna ve basına açık olarak Bartın Ömer Tepesi Kapalı Spor salonunda Bartın 3. Noteri tarafından yapılacak.

TTK Karabük 100 işçi alımının çekilişi 20 Ekim 2023 tarihinde saat 16.00'da kamuoyuna ve basına açık olarak Karabük Yenişehir Merkez Spor salonunda yapılacak.

TTK KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2023

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı kura sonuçları isim listesi henüz açıklanmadı. Nihai ve yedek listelerin çekilişin ardından https://www.taskomuru.gov.tr adresinden açıklanması bekleniyor.

TTK KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Noter kurası sonucu asıl olarak belirlenen adaylardan gerekli şartları sağlayamayanlar yerine sırasıyla yedek adaylar çağırılacak.

BAKAN BAYRAKTAR ZONGULDAK'TA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) bin 500 işçi alımı kura çekimi için Zonguldak'a geldi.

Bakan Bayraktar kura çekimi öncesinde ilk olarak Zonguldak Valiliğini ziyaret etti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı, Vali Yardımcısı Mehmet Türk, Turgut Subaş'ı, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ve daire müdürleri karşıladı.

Haberler.com / Tahsin Erkin Erk - Gündem

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak YouTube Karabük Bartın Gündem Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title