Haberler

SON DAKİKA: KPSS yerleştirme tercih sonuçları açıklandı! KPSS-2020/2 yerleştirme sonuçlarına nereden bakılır? Yerleştirme sonucu sorgulama ekranı!

Güncelleme:

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puanıyla bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarını açıkladı. KPSS-2020/2 yerleştirme sonuçlarına nereden bakılır? KPSS-2020/2 yerleştirme sonuçlarına sorgulama ekranı! KPSS tercih sonuçları detaylarına haberimizden bakabilirsiniz.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 30 Aralık-7 Ocak'ta adaylardan tercih başvurularının alındığı KPSS-2020/2 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlandı.

KPSS-2020/2 YERLEŞTİRME SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIR?

Kpss 2020/2 tercih sonuçları bugün açıklandı. Sonuçlara 'https://sonuc.osym.gov.tr/' web adresinden bakabilirsiniz. T.C. kimlik numaranızı ve aday şifrenizi yazarak KPSS yerleştirme sonuçlarınızı görebilirsiniz.

SON DAKİKA: KPSS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı! KPSS-2020/2 yerleştirme sonuçlarına nereden bakılır? Yerleştirme sonucu sorgulama ekranı!

ÖSYM TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı

DUYURU

(14 Ocak 2021)

KPSS-2020/2 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

30 Aralık 2020 - 07 Ocak 2021 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2020/2 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 14 Ocak 2021 tarihinde saat 11.00'den itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.

Yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Aralık KPSS Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title