Haberler

Melissa Vargas'ın sevgilisi var mı, sevgilisi kimdir? Vargas kiminle sevgili?

Yıldız Voleybolcu Melissa Vargas'ın sevgilisi var mı, kim merak ediliyor. Avrupa Voleybol Şampiyonası'ndan sonra özellikle Vargas'ın cinsiyeti nedir, eşcinsel mi, lezbiyen mi soruları gündem olmuştu. Vargas'ın eski sevgilisi Yesli de gündem olan isimler arasındaydı. Peki, Melissa Vargas'ın sevgilisi kim, sevgilisi var mı? Vargas kiminle sevgili?

Vargas sevgilisi kim? Yıldız Voleybolcu Melissa Vargas'ın sevgilisi var mı, kim merak ediliyor. Avrupa Voleybol Şampiyonası'ndan sonra özellikle Vargas'ın cinsiyeti ne, eşcinsel mi, lezbiyen mi soruları gündem olmuştu. Vargas'ın eski sevgilisi Yesli de gündem olan isimler arasındaydı. Peki, Melissa Vargas'ın sevgilisi kim, sevgilisi var mı? Vargas kiminle sevgili? Detaylar haberimizde!

VARGAS'IN SEVGİLİSİ VAR MI?

Melissa Vargas'ın şu ana kadar sevgilisi görüntülenmedi ve kendisinden de konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Edinilen bilgilere göre Vargas'ın şu an sevgilisi yok.

VARGAS'IN HAYAT HİKAYESİ

Babası bir hentbol oyuncusu olan Vargas, voleybola 6 yaşında sokakta oynayarak başladı, 8 yaşında okul takımına katıldı. Okul takımında kazandığı başarılar sebebiyle "Küba'nın geleceği" olarak görülmeye başlandı.12 yaşında Cienfuegos takımında antrenmanlara çıkmaya başlayan Vargas, Küba alt yaş voleybol millî takımlarında da oynadı.

2016 yılında bir sezon Çekya'da oynadı. Omuz sakatlığı geçirerek tedavi için ülkesine döndü. Ülkesindeki tedavi imkanlarından memnun kalmayarak eleştirmesi üzerine disiplinsizlik gerekçesiyle 2017'den başlayarak 4 yıl süre ile milli takımda oynamaktan men edildi. Bunun üzerine kendi isteğiyle bir İsviçre takımına transfer oldu. İsviçre'ye sığınmacı statüsünde gitti. Bir sezon oynadıktan sonra, 2018 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu. 9 Nisan 2021'de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı oldu ve TC kimliği Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan eliyle kendisine verildi. Melissa olan ilk adını Melisa olarak değiştirdi. 2022-2023 sezonunda Çin Ligi'nde Tianjin formasıyla oynadıktan sonra Fenerbahçe'ye geri döndü.

Melissa Vargas'ın sevgilisi kim, sevgilisi var mı? Vargas kiminle sevgili?

MELİSSA VARGAS'IN VOLEYBOL KULÜP KARİYERİ

  • Cienfuegos (2011–2015)
  • Agel Prostejov (2015–2016)
  • Volero Zürich (2017–2018)
  • Fenerbahçe (2018–2021)
  • Tianjin Bohai Bank (2021)
  • Fenerbahçe (2021–2022)
  • Tianjin Bohai Bank (2022)
  • Fenerbahçe (2022–)

MELİSSA VARGAS'IN VOLEYBOL MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Küba Milli Takımı Kariyeri

Küba milli takımı üyesi olduğu dönemde, 2014 Pan-Amerika 23 Yaş Altı Kupasında en iyi smaçör ödülünün yanı sıra, 2014 Orta Amerika ve Karayipler Oyunlarında, 2015 Pan-Amerika Kupası ve Oyunlarında en iyi pasör çaprazı, 2015 Dörtlü Final Kupasında, 2015 ORCECA Pan-Amerika Kupası Altılı Finalinde, 2018/2019 Şampiyonlar Liginde en skorer ödülünü kazandı. Ayrıca 2015 Pan-Amerika Kupasında, Türkiye Voleybol Kadınlar Ligi 2018 ve 2019 sezonlarında en iyi servis atan oyuncu ödülünü kazandı.

Türkiye Milli Takımı Kariyeri

Vargas, 2021'de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduktan sonra milli takıma katılabilmek için FIVB kuralları gereği iki yıl beklemek zorunda kaldı. 2023 yılında Türkiye kadın millî voleybol takımı üyesi olarak çıktığı ilk turnuva olan 2023 FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Liginde Türkiye ile şampiyonluğa ulaşıp büyük başarı gösterdi.

2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda 112 km/h servis hızı ile kadınlar voleybolunda dünya rekoru kırdı. Aynı şampiyonanın finalinde 41 sayılık skoru ile Türkiye'nin kazanmasında büyük katkısı oldu.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Melissa Vargas Voleybol Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title