Haberler

Masterchef kim eleme adayı oldu? 28 Eylül Masterchef eleme adayları kim? 28 Eylül Masterchef kim kazandı?

Güncelleme:

Seyirciyi her akşam TV8 ekranlarına kitleyen Masterchef dün akşam da her zaman olduğu gibi heyecan doluydu. Takımların kurulmasıyla fikir ayrılıkları başladı. Dün akşam oynanan Masterchef takım oyununu hangi takım kazandı? Şeflerin belirlediği menüyü yapmaya çalışarak takım oyununu kazanmak için mücadele ettiler. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüriliğini yaptığı Masterchef kim eleme adayı oldu? 28 Eylül Masterchef eleme adayları kim? 28 Eylül Masterchef kim kazandı?

Masterchef kim eleme adayı oldu? Sorusu araştırılıyor. TV8 ekranlarının sevilen ve merakla takip edilen yarışması Masterchef'in sıfır atık projesi takım oyunu dün akşam 28 Eylül Çarşamba günü oynandı. Seyircinin heyecanla takip ettiği Masterchef'in dün akşamki oyunda neler olduğu merak ediliyor. Takımların kurulmasının ardından dengelerin değişmeye başladığı yarışmada sıfır atık ile yemek yapma oyununu yarışmacılar yaptı. Takım oyunu sonrası kaybeden takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oynadı ardından ise eleme adayları belirlendi.Masterchef programında dün akşam neler oldu? Masterchef kim eleme adayı oldu? 28 Eylül Masterchef eleme adayları kim? 28 Eylül Masterchef kim kazandı?

MASTERCHEF KİM ELEME ADAYI OLDU?

Sıfır Atık projesi kapsamında yarışan takımlardan kazanan takım Kırmızı takım oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oynamasının ardından eleme adayı belirlediler. Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Büşra oldu. Takım kaptanı Çağatay ise eleme adayı oldu. Diğer eleme adayı ise Görkem oldu.

MASTERCHEF ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

Fatmanur

Çağatay

Kaan

Görkem

MASTERCHEF HANGİ TAKIM KAZANDI 28 EYLÜL?

28 Eylül akşamı Masterchef'te oynanan takım oyununun kazananı belirlendi. Mavi ve kırmızı olarak yarışan iki takımdan dün akşam kazanan Kırmızı takım oldu.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyunu sıfır atık ürünleri ile yapıldı. İlk olarak tezgahta kalan sıfır atık ürünlerinin kilosuna göre takımlar +2 puan kazanacak. Kırmızı takım daha az kg çıkartarak +2 puanın sahibi oldu.

Yemeklerde kazananlar şöyle:

• Soğuk başlangıç yemeği kazanan takım : Kırmızı takım

• Çorba yemeği kazanan takım : Kırmızı takım

• Ara sıcak yemeği kazanan takım : Mavi takım

• Ana yemek yemeği kazanan takım : Kırmızı takım

• Tatlı kazanan takım : Mavi takım

SONUÇ

MAVİ TAKIM 2 - 5 KIRMIZI TAKIM

Dokunulmazlık oyununu kazanan takım Kırmızı takım oluyor.

MASTERCHEF GÜNÜN MENÜSÜ NE?

Bugün Sıfır Atık ürünlerinden yemekler yapıldı. Yarışmacılar sıfır atık ürünleri ile kendi istedikleri yemekleri yaptılar. Günün belli bir menüsü yoktu.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Mehmet Yalçınkaya Somer Sivrioğlu Masterchef 2022 Danilo Zanna MasterChef Tv8 Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title