Haberler

Mardin Belediyesi burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman yatacak? Mardin Büyükşehir Belediyesi Eğitim Yardımı ne zaman yatacak 2023?

Güncelleme:

"Mardin Büyükşehir Belediyesi Eğitim Yardımı ne zaman yatacak 2023?" Merak ediliyor. Mardin Büyükşehir Belediyesi gençlerin eğitim ve öğretim hayatlarında başarılı olmaları adına gençlere destek olmaya devam ediyor. Peki, Mardin Belediyesi burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Mardin'de ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin üniversiteli öğrencilerine destek olmak için 'Eğitim Destek Projesi' kapsamında 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında 7.652 ihtiyaç sahibi öğrencinin ailelerine eğitim desteğinde bulunulmuştu. Peki ama Mardin Belediyesi burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman yatacak? Mardin Büyükşehir Belediyesi Eğitim Yardımı ne zaman yatacak 2023? İşte detaylar…

MARDİN BELEDİYESİ BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN YATACAK?

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında da devam eden 'Eğitim Destek Projesi' kapsamında 27.09.2022'de başlayan ve 05.10.2022 tarihinde sona eren Eğitim Destek Başvurusunda toplamda 14.011 başvuru alınmış olup, 10.003 öğrencimizin başvuruları olumlu sonuçlandırıldı.

Mardin'de ikamet eden, ihtiyaç sahibi, 10.003 üniversite öğrencisi okutan aileye 1.Dönem 1500 TL, 2.Dönem de 1500 TL olmak üzere toplamda 3000 TL eğitim desteği verilmesi kararlaştırıldı. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında bulunan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Binasında bu konuyla alakalı basın mensuplarını bilgilendirdi. Burs Miktarı Ve Süresi 2023-2024 Yılı İçin Belirtilmemiş.

Mardin Belediyesi burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman yatacak? Mardin Büyükşehir Belediyesi Eğitim Yardımı ne zaman yatacak 2023?

MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EĞİTİM YARDIMI NE ZAMAN YATACAK 2023?

Mardin Büyükşehir Belediyesi Mardin İlinde İkamet Eden Yüksek Öğrenim Ön Lisans, Lisans Ve Lisansüstü Öğrencilerine Burs Verecek. Başvurular Belediyenin İnternet Sitesindeki Online Başvuru Formunun Doldurulmasıyla Yapılır. Burs Miktarı Ve Süresi2023-2024 Yılı İçin Belirtilmemiş.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Mardin Büyükşehir Belediyesi Mardin Belediyesi Mardin Burs Gündem Eğitim Yerel Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
title