Haberler

Ip Man 4: Final filmi oyuncuları kim? Ip Man 4: Final filmi konusu, oyuncuları ve Ip Man 4: Final özeti!

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Ip Man 4: Final filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Ip Man 4: Final konusu, özeti ve Ip Man 4: Final oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Ip Man 4: Final filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Ip Man 4: Final filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Ip Man 4: Final filmini izleyecek olanların merak ettiği Ip Man 4: Final konusu nedir, Ip Man 4: Final oyuncuları kimler ve Ip Man 4: Final özeti gibi konuları inceliyoruz.

IP MAN 4: FİNAL FİLMİ KONUSU NEDİR?

Ip Man filminin devam halkası olan yapımda, WingChun dövüş tekniğinin ustası Ip Man, ABD'de WingChun okulu açarak yerel dövüş sanatları topluluğunu rahatsız eden öğrencisinin yanına gitmeye karar verir. Wilson Yip'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Donnie Yen bir kez daha Ip Man'e hayat veriyor.

IP MAN 4: FİNAL FİLMİ OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen: Wilson Yip

Oyuncular:

Donnie Yen, Kwok-Kwan Chan, Scott Adkins, Vanness Wu, Jim Liu

Tür: Aksiyon, Biyografi, Drama

Yapım Yılı: 2019 (105 dk)

Vizyon Tarihi: 1 Ocak 2020 Çarşamba

Senaryo: Edmond Wong

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title