Haberler

İbo Show ne zaman, saat kaçta, hangi gün? İbo Show gün mü değiştirdi? İbo Show Pazar mı Çarşamba mı?

Güncelleme:

Ekranların sevilen programı İbo Show bugün yeni bölümüyle başlıyor. Normalde Pazar günleri ekrana gelen İbo Show programı için izleyiciler, İbo Show ne zaman, saat kaçta, hangi gün? İbo Show gün mü değiştirdi? İbo Show Pazar mı Çarşamba mı? araştırması yapıyor. İşte detaylar...

İbo Show, İbrahim Tatlıses tarafından sunulan ve 19 Kasım 1993 tarihinde yayımlanmaya başlayan talk-show programı. İbo Show ne zaman, saat kaçta, hangi gün? İbo Show gün mü değiştirdi? İbo Show Pazar mı Çarşamba mı?

İBO SHOW NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İbo Show her Çarşamba günü saat 20:00 'da Star TV'de ekranlara geliyor. Program önceden Pazar günleri yayınlanıyordu fakat gün değiştirdi.

İBO SHOW GÜN MÜ DEĞİŞTİRDİ? NEDEN PAZAR DEĞİL ÇARŞAMBA GÜNÜ?

İbo Show önceleri Pazar günleri ekrana geliyordu. Artık Pazar günleri Çok Güzel Hareketler 2 programı olacağı için İbo Show'un da günü değiştirilmiş oldu. İbo Show yeni günüyle Çarşamba ekranlara gelecektir.

İBO SHOW FORMATI NASILDIR?

İbrahim Tatlıses tarafından sunulmaktadır. Programda komedi skeçleri, ünlüler, müzisyenler ve garip hikâyesi olan insanlar konuk olur. Programın açılışı İbo Show jeneriğiyle açılır. İbrahim Tatlıses şarkılarından birisiyle stüdyoya girer. Şarkı bittikten sonra stüdyoya skeç oynayan oyunculardan birisi girer. İbrahim Tatlıses te bazı oyunlarda skece dahil olur. Skeç bittikten sonra İbrahim Tatlıses seyirciler ile konuşur. Ardından konukları çağırır. Konuklarla muhabbet eder, bazı anlarda seyircilerle de konuşur. Programın bazı bölümlerinde konuk müzisyenler kendi parçalarından söylerler. Programın bazı yerlerinde skeç oyuncuları tekrar oynarlar. Program ortalarında ya da program sonlarında dansözler de programa çıkıp performans sergilemektedirler. Programa genellikle dönemin popüler sanatçıları katılmaktadır.

18 yıl süren programda sezonlara göre bazı formatlarda da değişiklikler olmuştur. Programın 2004-2005 sezonu arasında yaz gösterileri de olmuştur. Büyük ilgi gördükten sonra bu sezonlardan sonra da yaz formatları da yapılmıştır. 12. sezonda eski programların olduğu bölümlerden kesitler gösterilmiştir. Sonraki sezonlarda da bazı programlarda gösterilmiştir. Yılbaşı ve benzeri özel programlar da yapılmıştır. Programda Olgun Şimşek ve Evrim Akın gibi isimler skeçlerde oynamışlardır. Programın sonunda İbrahim Tatlıses'in bir parçasıyla birlikte programda emeği geçenlerin ve sponsorların isimleri geçiyordu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title