Haberler

Garanti bankası hangi ülkenin? Garanti bankası nerede, hangi ülkede kuruldu? Garanti nerenin markası?

Güncelleme:

Garanti bankası, sunmakta olduğu hizmetler ile birlikte tanınan ve uzun yıllardır bilinmekte olan bir markadır. Bu kapsamda zaman zaman Garanti bankası hangi ülkenin? Sorusu araştırılıyor. Peki, Garanti bankası hangi ülkenin? Garanti bankası hangi ülkede kuruldu, sahibi kim? Garanti bankası markası nereye ait?

Garanti bankası hangi ülkenin? Sorusu, zaman zaman birçok kullanıcı tarafından merak edilmekte ve bu nedenle internet üzerinde sık sık araştırılmaktadır. Garanti Bankası, müşteri odaklı hizmet anlayışı, teknolojik altyapısı ve geniş şube ağı ile Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olarak öne çıkar. Peki, Garanti bankası hangi ülkenin? Garanti bankası hangi ülkede kuruldu, sahibi kim? Garanti bankası markası nereye ait?

GARANTİ BANKASI HANGİ ÜLKENİN?

Garanti Bankası, Türkiye'nin köklü ve güvenilir finans kuruluşlarından biridir. Ülkemizin ekonomik gelişimine büyük katkı sağlayan bu banka, 1946 yılında Ankara'da "Osmanlı Bankası AŞ" adıyla faaliyetlerine başlamıştır. Ardından, bir dizi birleşme ve değişim sürecinden geçerek günümüzdeki adı olan Garanti Bankası'nı almıştır. Garanti BBVA'nın yönetiminde, güçlü bir kurum olan Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) yer almaktadır. Şirket unvanı Türkiye Garanti Bankası Anonim Şirketi olan banka, 2019 yılından itibaren Garanti BBVA markasını kullanmaya başladı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Garanti Bankası Gündem Finans Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title