Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir TEKNOFEST'e gidecek mi? Erdoğan bugün Teknofest'e katılacak mı?

Güncelleme:

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir, kapılarını açtı. Merak edilenler arasında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir TEKNOFEST'e gidecek mi? Erdoğan bugün Teknofest'e katılacak mı? soruları yer aldı.

Havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İzmir'i ilk günde binlerce kişi ziyaret etti. İstanbul ve Ankara'nın ardından bu yıl üçüncüsü İzmir'de düzenlenen TEKNOFEST'te sabahın ilk saatlerinden itibaren büyük yoğunluk oluştu. Arama motorlarında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir TEKNOFEST'e gidecek mi? Erdoğan bugün Teknofest'e katılacak mı? soruları araştırıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İZMİR TEKNOFEST'E GİDECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Teknofest'e katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen TEKNOFEST alanında toplanan kalabalığa hitap etti. Vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını ifade eden Erdoğan, "TEKNOFEST'imizin hayırlı olmasını diliyorum. İzmirli gençlerimiz de TEKNOFEST'e çok yoğun ilgi gösteriyor. Şu ana kadar 330 bin ziyaretçiyi ağırlayan festivalimizin Cumhuriyetimizin 100. yılına layık bir etkinlik olacağına inanıyorum" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

"İzmirli gençlerimizle kucaklaşmaya geldik. Milli teknolojimizin hamlesi, sembolü TEKNOFEST 2023 vesilesiyle sizlerle beraber olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Her birinize sevginiz, aşkınız ve dayanışmanız için teşekkür ediyorum. Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivaline hepiniz hoş geldiniz. Bizleri siz gençlerimizle buluşturan tüm kurumlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nı, sponsorlarımızı, iştirakçilerimiz, herkesi tebrik ediyorum.

Bu sene Cumhuriyetimizin 100. yılına ulaşmanın heyecanı içindeyiz. Tarihimizin bu dönüm noktasını, anlamına ve önemine uygun şekilde kutlamanın gayretindeyiz. Geniş alana yayılan çeşitli etkinliklerle Cumhuriyetimizin bir asırlık serencamını gençlerimizle buluşturmaya çalışıyoruz. TEKNOFEST de bunlardan birisidir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir TEKNOFEST'e gidecek mi? Erdoğan bugün Teknofest'e katılacak mı?TEKNOFEST

"ŞU ANA KADAR 330 BİN ZİYARETÇİ AĞIRLANDI"

TEKNOFEST'i tek il yerine 3 ilimizde tertipleyelim dedik. 27 Nisan - 1 Mayıs arasında Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde düzenlenen TEKNOFEST İstanbul kendi ziyaretçi rekorunu kırmıştır. 2 milyonu aşkın gencimiz, TEKNOFEST'e sahip çıktı. Festivalimiz 30 Ağustos'ta Ankara'nın misafiri oldu. 943 bin ziyaretçiyi ağırladık. Şimdi de İzmir'deyiz. TEKNOFEST'imizin hayırlı olmasını diliyorum. İzmirli gençlerimiz de TEKNOFEST'e çok yoğun ilgi gösteriyor. Şu ana kadar 330 bin ziyaretçiyi ağırlayan festivalimizin Cumhuriyetimizin 100. yılına layık bir etkinlik olacağına inanıyorum."

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknofest Türkiye İzmir Gündem Teknoloji Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title